Simona Halep jucatoarea anului 2019
Stiri din Sport de ultima ora

Simona Halep jucatoarea anului 2019

Simona Halep a primit premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in anul 2019. Aceasta a declarat “Vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi și sunt prezenți la acest eveniment. Este un eveniment frumos, de câțiva ani mă aflu pe această scenă și pot să spun că este o mare onoare. Am avut alături de mine mulți oameni care m-au ajutat să ajung aici unde sunt astăzi. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru sprijin și pentru încrederea acordată. Este un moment frumos să mă uit în spate. Anul acesta am avut un rezultat remarcabil, trofeul de la Wimbledon. Doar în vis mă gândeam la asta. Mă bucur că mi-am îndeplinit visul, că am putut să câștig acest trofeu prestigios. Chiar dacă nu a fost per total un an foarte bun, îl consider cel mai bun câștigând Wimbledon-ul.

Momentele de la FedCup au fost unice și nu le pot înlocui cu nimic. Vreau să mulțumesc echipei că a fost alături și că toate am tras ca să jucăm acea finală, dar nu am reușit, însă am dat tot ce am putut și tot ce am avut mai bun ca să ajungem acolo. Nu regret niciun moment pe terenul de tenis jucând pentru țară și o voi face în continuare cu mare drag și cu mândrie.
Vreau să mulțumesc domnului căpitan, care a fost înțelegător și când am fost mai puțin calmă pe teren. A fost și este un mentor foarte bun și ne oferă liniștea de care avem nevoie atunci când suntem sub stres”.

In 2020 principalul obiectiv al Simonei Halep este olimpiada “Anul următor va fi un an destul de greu, pentru că avem Olimpiada. Este prioritatea mea și îmi doresc tare mult să câștig o medalie. De aceaa voi participa la tot ce se poate: simplu, dublu și dublu mixt. O să fac tot ce îmi stă în putere să reușesc acest rezultat și să aduc o medalie țării noastre, cu mare drag și cu onoare”.

Premiile acordate la Gala Tenisului Romanesc 2019 sunt:

Jucatoarea anului – Simona Halep

Jucatorul anului – Horia Tecau

Antrenorul anului la seniori – Daniel Dobre

Antrenorul anului la juniori – Alexandru Banciu

Premiu pentru intreaga cariera de antrenor – Radu Popescu, Ioan Macoveciuc

Juniorul anului – Filip Jianu

Junioara anului – Fatima Keita

Juniorul cu cea mai rapida ascensiune – Nicholas Ionel

Jucatoarea cu cele mai multe turnee ITF castigate – Oana Simion

Premiu pentru cea mai rapida ascensiune in clasamentul WTA – Patricia Tig

Premiu pentru campionii nationali la seniori – Dan Tomescu, Andreea Mitu

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns