Tarom va cumpara noua avioane noi
Stiri Locale de ultima ora

Tarom va cumpara noua avioane noi

Tarom a semnat contractul de leasing pentru achizitia a noua avioane noi ATR 72-600 , cu 72 de locuri care vor fi folosite pentru zboruri regionale.

“Tarom este in proces de innoire a intregii flote si primele 4 avioane ATR 72-600 vor ajunge cel tarziu in prima parte a lunii februarie a anului viitor, iar restul aeronavelor vor fi primite pe parcursul anului 2020. Contractul de inchiriere este semnat pe o perioada de 10 ani. Noile ATR-uri nu vor genera costuri suplimentare de operare, dar au o capacitate de transport crescuta”, a transmis intr-un comunicat Ministerul Transporturilor.

“Tarom este in proces de innoire a intregii flote si primele 4 avioane ATR 72-600 vor ajunge cel tarziu in prima parte a lunii februarie a anului viitor, iar restul aeronavelor vor fi primite pe parcursul anului 2020. Contractul de inchiriere este semnat pe o perioada de 10 ani. Noile ATR-uri nu vor genera costuri suplimentare de operare, dar au o capacitate de transport crescuta”, a declarat ministrul Lucian Bode.

Citeste  Tica, masculul de lebada simbol al orasului Targu Jiu, atacat cu pietre de niste derbedei

“Am văzut că în ultima perioadă, după ce a trecut prin mai multe ‘turbulenţe’, compania naţională TAROM începe să îşi revină. De la prima mea discuţie cu actualul management al companiei am cerut ca întreaga atenţie să fie îndreptată spre rentabilizare.

Trebuie să fie închise toate ‘robinetele’ prin care se pierdeau banii ce pot fi folosiţi pentru investiţii. Fiecare leu care este cheltuit de companie trebuie să contribuie la redresarea ei. Din calitatea mea de ministru au toată susţinerea, dar vreau ca eforturile pe care le facem împreună să producă şi rezultate.

Încheierea acestui contract este în linia obiectivelor asumate de managementul TAROM. Este un pas important în înnoirea flotei, proces pe care îl sprijin şi care va continua. Toţi cei implicaţi în activitatea TAROM trebuie să ştie că sunt foarte atent la tot ce se întâmplă acolo şi voi fi partenerul lor, când vine vorba de dezvoltare”, a mai transmis ministrul.

Citeste  Un vapor de gunoaie textile, intors in Indonezia

Tarom este in proces de innoire a intregii flote. Primele patru avioane ATR 72-600 vor ajunge la noi in tara pana cel tarziu in prima parte a lunii februarie a anului 2020 dupa care restul avioanelor vor ajunge pe parcursul anului.

Contractul de inchiriere a acestor aeronave este semnat pe o perioada de 10 ani. Desi noile ATR-uri au o capacitate de transport mult mai mare nu vor genera costuri suplimentare de operare.

“Având în vedere experienţa de 20 de ani în operarea acestor tip de aeronave, mentenanţa va fi asigurată de către personalul Direcţiei Tehnice din cadrul TAROM, iar pregătirea echipajelor de zbor şi a personalului tehnic se va face cu costuri minime suportate de fabricant”,  a mai adaugat ministerul in comunicatul sau de presa.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns