Stiri Locale de ultima ora

Teatrul “Stela Popescu” prezinta duminica doua spectacole pe scena amenajata in Parcul Cismigiu, din capitala – “Lampio si grauntele de lumina” si “Femeia, eterna poveste.”

Primul spectacol incepe la ora 10 si este dedicat copiilor. E vorba de piesa “Lampio si grauntele de lumina” – o poveste despre licuriciul Lampio si despre curaj, determinare, daruire si talent. Al doilea spectacol incepe seara, la ora 8, si o productie in regia lui Attila Vizauer, pe un scenariu de Ema Stere. “Femeia, eterna poveste” ne poarta in Bucurestiul interbelic, cu muzica lui, rafinamentul, misterele si intrigile sale.

Spectacolele sunt prezentate in cadrul Festivalului “Bucurestii lui Caragiale”, aflat la a opta editie. “Dupa o lunga perioada de cultura online, Bucurestii lui Carangiale ofera bucurestenilor doua luni de teatru in aer liber, cu peste 30 de spectacole din repertoriul a 20 de teatre din Capitala” – precizeaza organizatorii.

Accesul la spectacole este gratuit si se face pe baza de rezervare online, pe www.arcub.ro si www.entertix.ro. Rezervarile sunt disponibile in grupuri de 2 sau 3 locuri. Locurile pot fi rezervate cu doua saptamani inainte de fiecare spectacol.

Editia  2020 a Festivalului “Bucureştii lui Caragiale” cuprinde spectacole de matineu si spectacole de seara. Matineele sunt dedicate in general copiilor si sunt programate in fiecare duminica si in unele zile de sambata, de la ora 10,00. Serile de weekend sunt rezervate comediilor spumoase dupa texte clasice sau de actualitate, cu intrigi politiste, adaptari dupa commedia dell’arte sau spectacolelor cu aer vintage, spectacolelor-concert, de dans contemporan, cu elemente de video mapping, muzica live si coregrafii spectaculoase.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns