Bucurestenii raman fara apa calda
Stiri Locale de ultima ora

Bucurestenii raman fara apa calda

Bucurestenii raman fara apa calda, mai exact  50 de blocuri din cartierul Drumul Taberei, zona Drumul Taberei – Valea Ialomitei vor ramane fara apa calda timp de doua saptamani. Incepand cu data de 9 august si pana pe data de 29 august in acea zona vor avea loc lucrari de inlocuire a conductei pe Magistrala 1 Vest.

Iata ce a transmis Termoenergetica

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă, vineri, că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din sectorul 6 al Capitalei”, a transmis Termoenergetica

Compania a mai precizat ca lucrarile vor fi efectuate in zona strazii Valea Ialomitei din sectorul 6.  Lucrarea are un scop foarte important, si anume, pregatirea pentru iarna a furnizarii de caldura de caldura in cartierul Drumul Taberei. Toate aceste lucrari sunt necesare in acest moment pentru ca iarna sa nu mai existe probleme cu apa calda.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire”, a transmis compania.

„Este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai precizat Termoenergetica.

Si in sectorul 3 au fost probleme cu apa calda.  In perioada 27 – 30 iulie au fost facute lucrari in zona intersectiei dintre bulevardele Nicolae Grigorescu si Theodor Pallady. „Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, a transmis in acel moment Termoenergetica.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns