Mall-urile din Bucuresti isi vor reduce programul
Stiri Locale de ultima ora

Mall-urile din Bucuresti isi vor reduce programul

Mall-urile din Bucuresti sunt afectate de epidemia de coronavirus. In urmatoarea perioada acestea vor fi deschise diar in intervalul orar 12:00 – 20:00. Acest program va fi respectat atat de mall-urile din Bucuresti cat si din cele din alte orase din tara.

Cum s-a ajuns la aceasta decizie?

Veranda Mall a lua decizia de a limita programul de lucru intre orele 12:00 – 20:00 pentru siguranta clientilor dar si a angajatilor din magazin.  “Am decis, în măsura în care acest lucru este agreat cu magazinele centrului comercial, să reducem programul de funcționare al Veranda Mall (cu excepția Carrefour, al farmaciilor și al serviciilor comunitare) până pe dată de 31 Martie, cu posibilitatea de prelungire. Centrele comerciale reprezintă în acest moment o infrastructură critică din punct de vedere al aprovizionării populației”,  au transmis reprezentantii Veranda Mall.

Reprezentantii Afi Europe au declarat “Acest interval orar va permite să fie luate toate măsurile de prevenție și limitare a expunerii. Chiriașii care trebuie să ofere un suport mai mare în această perioadă clienților, precum farmaciile vor putea avea program de funcționare normal. Hypermarketul Auchan la AFI Cotroceni București și Cora la AFI Ploiești vor avea program normal ca și până acum”.

Acestei miscari s-au alaturat si cei de la NEPI Rockcastle care vor sa ajute la implementarea unor solutii pentru prevenirea raspandirii noului virus “începând de luni, 16 martie, centrele comerciale din București – Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul centrelor din grup, își vor ajusta programul de funcționare. Hipermarketurile și farmaciile vor funcționa după programul normal. Această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă”, au delcarat acestia.

“Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor și au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic” au mai transmis cei de la NEPI Rockcastle.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns