Stiri Locale de ultima ora

Timisoara : un tanar s-a aruncat de la etajul 5 al unei parcari etajate

Un complex comercial din Timisoara a fost scena unui incident socant. Un tanar s-a aruncat de la etajul 5 al parcarii etajate. Barbatul a fost descoperit de trecatori.

Acum e la spital, se zbate intre viata si moarte. Tentativa de sinucidere a avut loc marti seara, la cel mai mare mall din Timisoara. Tanarul a urcat la etajul 5 al parcarii si s-a aruncat in gol. Trecatorii care l-au descoperit au sunat imediat la 112.

“Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca e vorba de un tanar in varsta de 17 ani, din Timisoara, care se afla la spital in stare de inconstienta” – precizeaza politia Timisoara.

Mai multe ambulante si echipaje ale politiei au sosit imediat la fata locului. Personalul medical a reusit sa-l stabilizeze, dar starea lui e grava. Politistii au deschis o ancheta pentru a elucida circumstantele in care s-a petrecut caderea de la etajul 5. Ipoteza cea mai plauzibia e tentativa de suicid, spun surse din politie. Deocamdata, identitatea tanarului nu a fost dezvaluita. Politia incearca sa ia legatura cu familia si sa stabileasca daca avea probleme psihice, financiare sau de alta natura. Sunt analizate camerele de supraveghere din mall pentru a reface traseul barbatului si pentru a vedea daca a fost insotit de cineva.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns