Stiri Locale de ultima ora

Descopera povestea sinistra a padurii de langa Cluj-Napoca.

Padurea se afla la mai putin de cinci kilometri de Cluj Napoca. Aceasta ii fascineaza pe turistii dornici de aventuri deoarece numeroase publicatii din Statele Unite ale Americii dar si din Regatul Unit au numit-o cea mai infricosatoare padure din lume. Padurea se intinde pe 300 de hectare si are o istorie plina de povesti terifiante.

Desi pare o simpla padure cu stejari si goruni are la baza o multime de intamplari paranormale. Se zvoneste ca au fost vazute forme care seamana cu OZN-uri.  Alexandru Sift, un biolog a studiat in anii 1950 fiecare colt al padruii.

„Locul este făcut celebru după anul 1968. Se spune că în iulie o persoană, un vizitator a observat patru figuri umanoide care se aflau la 250 – 300 de metri de liziera pădurii, dar ceea ce face cu adevărat locul special este o fotografie din august 1968 atunci când se pare că pe respectiva fotografie ar apărea un OZN, de-a lungul timpului. Legendele vechi de zeci de ani au fost transformate într-un scenariu de film care au sporit curiozitatea turiștilor” a transmis Cristian Manolachi, istoric.

„Acest mit este similar cu acest mit al lui Dracula atrage mii de vizitatori hotărâți să descopere senzaționalul din această pădure” a mai adaugat acesta.

Turistii au declarat :

„Am găsit-o pe internet, am citit descrieri pe pagini web și e foarte frumos aici, da.”

„Am citit că este o atracție turistică foarte frumoasă și ne-am gândit că ar fi frumos pentru toată lumea să facem o plimbare în pădure”.

Padurea poarta denumirea de Hoia – Baciu si a fost inclusa in diferite topuri ale celor mai inspaimantatoare locuri din lume.  Aceasta a facut parte din acelasi clasament cu Desertul Mojave dar si cu Golful Breeze din Statele Unite ale Americii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns