Adrian Mutu si-a lansat autobiografia tulburatoare
Stiri din Sport de ultima ora

Adrian Mutu si-a lansat autobiografia tulburatoare

Adrian Mutu a scris cartea “ Revenirea din Infern”, carte scrisa in colaborare cu jurnalistul Catalin Oprisan. Aceasta carte  a fost lansata la Cluj Napoca cu o zi inainte de meciul de retragere a fostului fotbalist programat pe Cluj Arena.

Adrian Mutu a facut declaratii uimitoare

Adrian Mutu a povestiti desrep episodul “ cocaina” care a avut loc atunci cand se afla in cel mai bun moment al carierei sale.

“Piteștiul e dulce, precum Parma, Verona e fascinantă, Milano nu are cum să-ți iasă din gânduri, Torino e orașul muncitoresc, Bucureștiul e periculos, dar Londra e foarte periculoasă”, a inceput Mutu povestea.

“Am recunoscut din prima că am consumat cocaină. N-avea rost să neg” a continuat fotbalistul.

“Am recunoscut din prima că am consumat cocaină. Până în acel moment, nu mai văzusem în viața mea așa ceva, poate doar în filme. Au început să tragă în mine din toate pozițiile. N-avea rost să neg, la ce bun să cer o contraexpertiză? Călcasem pe bec, greșisem, îmi dădeam seama ce făcusem”,  a mai scris Mutu.

Citeste  Simona Halep nu va participa la Olimpiada de la Tokyo

“Am râs cu poftă, am stat umăr lângă umăr cu poate primul sex-simbol din istoria fotbalului”. Ulterior fotbalistul a mers la clinica “ Sporting Chance” o clinica specializata in consilierea si ajutorarea sportivilor care au probleme cu alcoolul sau drogurile.

“Aveam trei ședințe de terapie pe zi: la 7, la 12 și la 6 seara. Între acestea făceam yoga, înotam, alergam sau jucam fotbal. Într-o seară, aproape că era să cad pe culoarul care ducea către restaurant. La una dintre mese stătea unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile: George Best!

«Am cheltuit mulți bani pe băutură, păsări (n.r. femei) și mașini scumpe. Restul a fost irosit!». Am râs cu poftă, am stat umăr lângă umăr cu poate primul sex-simbol din istoria fotbalului, dar când am ajuns în cameră, în fața oglinzii din baie, n-am mai simțit același lucru! Nu voiam să ajung ca el! Bani, faimă, lumea la picioare, însă, finalmente, cazarea într-o clinică de reabilitare”,  a mai spus Mutu.

Citeste  A murit un fost component al echipei Steaua, câștigătoare a Cupei Campionilor

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *