Simona Halep este suspendata provizoriu
Stiri din Sport de ultima ora

Simona Halep este suspendata provizoriu

Simona Halep a fost suspendata provizoriu dupa ce a fost testata pozitiv la un control antidoping care a fost efectuat la US Open. Razvan Itu, unul dintre candidatii la sefia Federatiei Romane de Tenis este de parere ca Simona poate sa fi consumat un aliment care a fost contaminat.

Bineinteles ca aceasta teorie a fost demontata pas cu pas de Mihai Rusu, un fost jucator de tenis.

Iata care este parerea lui Mihai Rusu cu privire la cazul Simonei Halep

“În primul rând, toți jucătorii și toate jucătoarele de tenis au restaurant la US Open și la fiecare turneu! Toată masa, toate aceste alimente și băuturi sunt testate într-un regim cu totul aparte când ajung în restaurantul jucătorilor și jucătoarelor. Pentru că dacă ar fi fost contaminată, luând ipoteza de contaminare: de ce a fost numai ea contaminată, dar nu au fost și celelalte sportive participante la US Open?”,  a afirmat Mihai Rusu.

“Nu există! Mâncarea e pe masă! Acolo e bufet suedez! Te duci și îți iei mâncarea! Totul e pe masă. Nu comanzi din afară. Ea nu s-ar putea salva, din moment ce nu au fost contaminate celelalte jucătoare. Deci, mâncarea stă pe masă acolo. Toată lumea vine și consumă aceeași mâncare, rece-caldă.

Bineînțeles că mâncarea e testată. Sunt contracte de livrare și atunci toate mâncărurile astea sunt controlate, adică au un regim special. Pentru că în caz contrar fiecare jucător și jucătoare ar putea spune: ‘Domne, m-am contaminat cu mâncare din restaurantul Grand Slam-ului'”,  a mai precizat acesta.

Simona in varsta de 31 de ani a fost suspendata provizoriu din tenis dupa ce a fost depistata pozitiv la un test anti-doping. Substanta Roxadustat, cea care a fost consumata de Simona este o substanata nespecifica iar tenismena nu poate primi o suspendare mai mica de 12 luni indiferent de circumstantele atentuante. Roxadustat este considerata o substanta nespecifica.

 

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns