image001
Stiri din Sport de ultima ora

Can-Am Outlander X xc 1000R ’21 – Performanța ATV-urilor Bombardier

Dacă te afli în căutarea unei noi pasiuni, un hobby de zi cu zi care să-ți aducă o doză de aventură și adrenalină în viața ta, ATV-urile par să fie alegerea potrivită pentru tine. ATVRom Sibiu îți pune la dispoziție o gamă largă de modele din care poți alege. Dacă ești indecis în ceea ce priveștre alegerea ATV-ului perfect pentru tine, trebuie să știi că Can-Am Outlander X xc 1000R ’21 este o sugestie de luat în seamă, deoarece acesta este un ATV de putere mare, cu diverse calități și ideal pentru traseele off-road greu accesibile.

Detaliile tehnice ale Can-Am Outlander X xc 1000R ’21

Acest model premium vine la pachet cu un motor Rotax de 976 cc, V-Twin, EFI, cu răcire pe lichid, 91cp și o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L + frână de motor standard. Tracțiunea este selectabilă 2WD/4WD cu diferențial față autoblocant Visco-Lok QE, suspensiile sunt cu braț dublu de tip A, cu bară stabilizatoare și amortizoare Fox Podium 1,5 RC2, cursă de 233 mm față, respectiv 251 mm spate. Frânele față sunt cu 2 discuri de 214 mm ventilate și etriere hidraulice cu 2 pistoane, iar cele din spate cu 1 disc de 214 mm, ventilat și etriere hidraulice cu 2 pistoane. Capacitatea vehiculului este limitată la o singură persoană, așadar poți să te bucuri în liniște de aventură, de unul singur.

Pentru a fi un partener de nădejde și în scopurile utilitare, precum sarcini diversificate prin jurul gospodăriei tale sau pe traseele accidentate, Can-Am Outlander X xc 1000R ’21 vine dotat cu un sistem LinQ de atașare rapidă a accesoriilor, pe care le poți achiziționa suplimentar.l Acesta are o capacitate de remorcare de până la 750 kg, o capacitate de susținere a greutății cargo: 45 kg în față, respectiv 90kg în spate și un compartiment de depozitare în partea din spate, de până la 20.5 litri.

Siguranță – un aspect foarte important

Atât tu, cât și vehiculul tău veți avea parte de o siguranță optimă garantată de compania canadiană Bombardier Recreational Products, cunoscută pentru aceste tipuri de tehnologii și accesorii ce fac din experiența riderului una cât mai relaxantă. Printre aceste caracteristici speciale se regăsește sistemul antifurt D.E.S.S., bara de protecție față, apărătorile pentru mâini, apărătorile de noroi, protecții bascule și scut aluminiu frontal, central și în dreptul picioarelor. În plus, pentru a te afla într-o poziție cât mai optimă în cazul unor accidente neașteptate, provocate fie de obstacolele naturale, ori de cele artificiale de pe traseele off-road, asigură-te de unul singur și poartă echipamentul specific unui conducător de ATV: cască, geacă și pantaloni impermeabili, cotiere și genunchiere, mânuși și ghete adecvate.

Tehnologii avansate

Fiind unul dintre cele mai noi modele din gama de produse a Can-Am Bombardier, acest ATV dispune de dotări de ultimă generație și o înaltă performanță, precum diverse sisteme de ușurare a condusului: servodirecție Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) și componente care afișează toate datele necesare conducătorului pentru a manevra vehiculul într-un mod cât mai optim: display multifuncțional digital, cu turometru, kilometraj, centru diagnostic, indicatori trip & ore, nivel combustibil, treaptă viteză, indicator 4×4 și ceas.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns