image001
Stiri din Sport de ultima ora

ATV-urile Can Am – Performanța off-road

Can-Am Outlander MAX DPS 570 2021 este dovada pură a puterii de care un ATV dispune. Modelul țintește primele locuri la nivel global din această industrie și se afirmă prin performanțele și calitățile sale. Aparținând companiei canadiene Bombardier Recreational Products, vehiculul poate fi găsit și în România. În cele ce urmează te vom ajuta să descoperi principalele caracteristici ale acestui ATV Bombardier.

Avantajele Can-Am Outlander MAX DPS 570 T ‘21

Modelul reușește să surprindă atât prin designul său inedit, cât și prin motorizarea excelentă și dotările foarte evoluate. Îmbinând aceste calități, BRP a reușit să creeze ATV-ul ideal pentru pasionații de aventură off-road.

Caracteristicile tehnice ale ATV-ului Can-Am Outlander MAX DPS 570 T ‘21

La capitolul caracteristicilor tehnice se remarcă motorul Rotax 570, 2 cilindri, răcit cu lichid, EFI, capabil să dezvolte până la 48 CP, cuplat la o cutie de viteze automată CVT + frână de motor standard. Tracțiunea este selectabilă 2WD/4WD + diferențial autoblocant față Visco-Lok QE, suspensia față este una cu braț dublu de tip A, cu amortizoare pe ulei și cursă de 229 de mm, iar cea din spate TTI independentă, cu amortizoare pe ulei și o cursă de 224 mm. Cât despre frâne, acestea au 2 discuri ventilate de 214 mm, etriere hidraulice cu 2 pistoane în partea din față, respectiv cu 1 disc ventilat de 214 mm, cu etrier hidraulic cu 2 pistoane în partea din spate.

Citeste  Simona Halep nu va participa la Olimpiada de la Tokyo

Capacitate de stocare mare

Utile atât pentru distracție, cât și pentru muncă, portbagajele față/spate vin cu o capacitate foarte mare de stocare, de până la 54.5 kg, respectiv 109 kg. Compartimentul de depozitare spate este și el unul foarte încăpător, acesta având o capacitate de 10.9 L.

Tehnologie avansată

Modelul vine la pachet cu dotări de ultimă generație, precum sistemul LinQ de atașare sau detașare rapidă a accesoriilor, necesar pentru scopurile sale utilitare, dar și cu un display multifuncțional digital, care afișează toate informațiile necesare riderului: vitezometru, turometru, kilometraj, indicatori trip și ore, nivel combustibil, treaptă viteză, indicator 4×4 și ceas.

Design modern și atractiv

Can-Am Outlander 570 T 2021 dispune de un design modern, foarte atractiv, colorat în nuanțe de roșu, pentru a ieși în evidență pe traseele off-road și a întoarce privirile tuturor partenerilor de întreceri.

Clasificarea Can-Am Outlander 570 T ’21

Vehiculul deține caracteristicile specifice omologării T, precum cârligul de remorcare cu priză de remorcă, semnalizatoare, lămpi de poziție, oglinzi și claxon, așadar poate fi înregistrat la primărie. Acesta se conduce cu un carnet de categoria B.

Citeste  Cea mai buna creatina pentru crestere in masa musculara

Măsuri de siguranță

Bineînțeles, la fel ca și în cazul oricărui tip de vehicul, este nevoie să fi foarte precaut când conduci acest ATV, dat fiind faptul că masa lui este una mare, iar traseele pentru care este configurat pot fi periculoase și pline de obstacole naturale, precum pietre și rădăcini. Totuși, chiar dacă te consideri unul dintre cei mai experimentați rideri, recomandat și adecvat este să porți echipamentul specific acestui tip de vehicul, ce conține costumul format din geacă și pantaloni impermeabili, cască, ochelari, mânuși, cotiere și genunchiere.

Echipează-te și tu și pornește în aventură alături de echipa ATVRom.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *