image001
Stiri de ultima ora Auto

CFMOTO CForce 1000 EPS ’21 – Calitate și performanță

Probabil ai mai condus în trecut un ATV în vacanțele tale la munte sau cel puțin ai asistat la alte persoane care se aventurau pe traseele speciale off-road. Cu toate acestea, te-ai gândit vreodată să îți achiziționezi propriul tău ATV? Pentru unii poate suna ciudat, o investiție care nu își are rostul și pur și simplu niște bani irosiți. Toate aceste remărci vin însă de la oameni care nu au condus niciodată un astfel de vehicul și care doar își dau cu părerea pe baza aparențelor. Dacă vrei să simți cu adevărat cum e să te aventurezi cu propriul tău ATV, în locurile în care tu dorești și în orice moment din zi, cumpără-ți propriul tău vehicul de pe atv-cfmoto.ro.

Feedback-ul altor cumpărători

Tot mai mulți oameni au simțit pe pielea lor ce înseamnă condusul unui astfel de vehicul și s-au convins că experiența și-a meritat într-adevăr toți banii. Mulți dintre aceștia nu văd ATV-ul că pe o achiziție, ci ca pe o investiție, care va aduce la rândul ei beneficii nenumărate. Pe lângă avantajele mentale pe care ți le oferă, relaxându-te și crescându-ți doza de adrenalină, acesta poate fi de asemenea un partener ideal de muncă. Mulți utilizatori se folosesc de caracteristicile speciale ale ATV-urilor de a face față oricărui tip de teren și reușesc să ajungă în locuri în care au nevoie, inaccesibile până atunci.

image002

ATV-ul ideal

Dacă dorești să faci o astfel de investiție, dar totuși nu știi ce model anume să alegi din această gamă variată de vehicule, iată o recomandare bazată pe calitățile vehicului, performanțele sale și recenziile deținătorilor: ATV CFMOTO CForce 1000 EPS ’21. Unul dintre cele mai noi ATV-uri are companiei revoluționare CFMOTO, acest model încântă prin motorizarea sa și tehnologiile de înaltă performanță de care dispune.

Motorizare

Modelul se afirmă prin motorul său puternic, de 960 cc, cu 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, cu răcire pe lichid, capabil să dezvolte o putere de până la 85 de CP. La capitolul motorizare se mai remarcă cutia de viteze automată de înaltă performanță și foarte eficientă, cât și rezervorul de 30 L, care oferă o autonomie ridicată.

Mecanică

Câștigătoare în trecut a premiului de cea mai înalt tehnologizată fabrică, CFMOTO a instaurat și acestui model suspensii off-road ultra-moderne, optimizate, cu braț dublu de tip A și frâne hidraulice puternice, pentru un control optim.

image003

Design

CFMOTO CForce 1000 EPS ‘21 are un design foarte atractiv, pregătit să întoarcă privirile tuturor celor din jur. Acesta vine într-o paletă de culori care variază între portocaliu, albastru, camuflaj și gri, opțiunile perfecte pentru a fi pe gustul oricărui rider.

Alte caracteristici tehnice

Acest pachet premium cu un raport calitate versus preț extraordinar include și servodirecție, troliu, spătar pentru pasager, scut, jante de aluminiu și ambreiaj CVTech, pentru a crea din vehiculul tău un întreg de poveste, din care și tu poți face parte, odată cu achiziționarea ATV-ului tău CFMOTO CForce 1000 EPS.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns