Stiri din Sport de ultima ora

E oficial ! Lionel Messi s-a alaturat Inter Miami

Considerat cel mai performant fotbalist din lume, starul argentinian s-a alaturat oficial noii sale echipe, Inter Miami.

Cel putin 20.000 de spectatori au sfidat ploaia si s-au adunat pe stadionul clubului din Florida, la Fort Lauderdale. De altfel, a plouat pe parcursul intregii ceremonii in cadrul careia Messi fost prezentat oficial drept noua achizitie a clubului.

Messi, de sapte ori castigator al Balonului de Aur, este noul decar al echipei Inter Miami. Fanii l-au asteptat rabdatori. Ceremonia a fost amanata cu o jumatate de ora, cu speranta ca ploaia se va opri. In uralele fanilor, Messi a urcat pe scena inaltata in centrul terenului. “Sunt sigur ca ne vom distra grozav si vom avea parte de clipe bune. Se vor intampla lucruri foarte frumoase. Am venit aici cu dorinta pe care o am dintotdeauna – sa fac performanta si sa castig, astfel incat sa ajut clubul sa continue sa creasca” – le-a spus decarul argentinian fanilor din Florida. A fost o audienta record, pe TV si pe stream-urile live de pe internet. Zeci de milioane de oameni au urmarit ceremonia. Iar biletele pentru a asista, pe stadion, la eveniment s-au epuizat rapid.

Messi, in varsta de 36 de ani, a plecat in luna iunie de la Paris Saint-Germain, echipa cu care a avut un contract pe doi ani. Inter Miami este lanterna rosie a Conferintei de Est din liga profesionista nord-americana de fotbal. Messi are contract cu ei pana in 2025. Aducerea argentinianului se datoreaza, in mare masura, legendei fotbalului englez, David Beckham, acum co-proprietar al clubului Inter Miami.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns