Andreea Balan si George Burcea divorteaza
Stiri de ultima ora Mondene

Andreea Balan si George Burcea divorteaza

Andreea Balan confirma divortul de George Burcea la doar cinci luni de la nunta. Se pare ca intre cei doi nu mai este cale de impacare.

Ce a dus la aceasta despartire?

Actorul George Burcea s-a schimbat foarte mult de cand scrie o carte despre traumele sale din copilarie. „El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o  iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare  că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres… Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut”,  a declarat o sursa din apropierea cuplului.

Citeste  Care sunt tarile din Europa in care se traieste cel mai bine in 2023?

Mai mult de atat viciile actorului au deranjat-o pe Andreea extrem de mult. Faptul ca George Burcea era consumator de cocaina i-a pus capac. Acesta a fost prins la volanul masinii sale sub influenta cocainei.

La auzirea acestor lucruri Andreea Balan a comentat pe pagina sa de Facebook „Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate ❤. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățisez cu drag, mereu a voastră AB”.

George Burcea si-a rugat fanii sa inceteze cu mesajele  “Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare, etc…”

Citeste  Unul dintre organizatorii Woodstock a încetat din viață
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *