Divortul anului - Alexandra Stan s-a despartit de sotul ei la cateva luni de la nunta
Stiri de ultima ora Mondene

Divortul anului – Alexandra Stan s-a despartit de sotul ei la cateva luni de la nunta

Alexandra Stan si sotul ei au divortat la doar cateva luni de la nunta. Se pare ca artista avea probleme in casnicie. Alexandra a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Emanuel Necatu si acesta a facut acelasi lucru.

Care sunt mesajele transmise de cei doi?

„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme n-a ajuns desăvâșit în dragoste”, a postat Emanuel Necatu.

Dup ace Emanuela a sters toate fotografiile cu ea, Alexandra a postat si un videoclip pe pagina ei de Instagram in care asculta o melodie cu un mesaj trist „A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/ Că m-aș putea destrăma/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba”, sunt versurile melodiei pe care Alexandra o asculta.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verigheta. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a mai spus Alexandra cu cateva luni in urma.

Alexandra Stan si-a luat fanii prin surprindere atunci cand s-a casatorit in secret. Artista a marturisit ca s-au cunscut acum cateva luni si ca intre ei a fost dragoste la prima vedere. „Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social. (…) Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri.” a mai declarat Alexandra Stan.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns