Multimiliardarii in bitcoin vor sa readuca la viata mamutii
Stiri Internationale de ultima ora

Multimiliardarii in bitcoin vor sa readuca la viata mamutii

Mai mult miliardari in bitcoin si un profesor de genetic vor sa readuca la viata mamutii de lana pentru a reusi sa inverseze schimbarile climatice. Poate ca la prima vedere pare a fi ceva imposibil dar adevarul nu este chiar asa.

Iata ce au spus acestia despre planul lor

„Aducerea înapoi la viață a mamuților ar ajuta la inversarea schimbărilor climatice prin restabilirea sistemelor radiculare ale plantelor în care pășunesc mamuții și, prin urmare, vor extrage mai mult carbon din atmosferă”,  a mentionat profesorul de genetic de la Harvard, George Church.

La acest proiect va ajuta un startup numit Colossal. Church va lucra cu antreprenorul Ben Lamm dar si cu miliardarii Cameron si Tyler Winklevoss din Winklevoss Capital, Tim Draper din Draper Associates, Peter Diamandis din Bold Capital si Jum Breyer din Breyer Capital.

Cameron Winklevoss este cunoscut pentru rolul sau in primele zile ale Facebook dar si pentru a devenit un nou investitor in criptomonede.

Citeste  Italia - paralizata de coronavirus

„Văd acest proiect ca pe o oportunitate perfectă pentru a proteja în viitor mediul și speciile. Această inițiativă încearcă să rezolve o problemă importantă – nu doar cum să readucă animalele dispărute, ci și cum să păstreze înregistrarea genetică a speciilor amenințate care sunt în număr mare”, a spus acesta.

Colossal a prezentat pe pagina sa oficiale cele 10 motive pentru a readuce la viata mamutul, aceste motive include decelerarea topirii premafrostului arctic dar sib salvarea elefantilor moderni. Acest proiect ar putea crea un „ecosistem care își poate menține propriile apărări împotriva schimbărilor climatice”,  se arata in motivele enuntate de reprezentantii acestui start-up.

Oamenii de stiinta vor sa utilizeze un instrument denumit CRISPR-Cas9 pentru a prelua AND-ul de la un mamut inghetat si pentru a-l injecta intr-un elefant Asiatic. Noul animal care va purta denumirea de “ mamifer” s-ar comporta ca un mamut. Acest lucru va aduce schimbari climatice, in plus, va putea salva specii aproape disparute.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *