Stiri Internationale de ultima ora

Puricii inchid un comisariat de politie din Paris

Invazie de purici la comisariatul de politie din arondismentul 19. Sindicatul politistilor a trimis ministrului de interne o nota de protest, in care denunta “conditiile de lucru inadmisibile”.

Comisariatul a fost inchis si urmeaza sa inceapa o operatiune de salubrizare. Activitatea a fost mutata in alte comisariate din apropiere. Politistii au fost muscati de purici, iar unii i-au dus acasa pe nepoftitii chiriasi din comisariat. “Familiile noastre sunt in pericol” – avertizeaza sindicatul politistilor din Franta.

Invazia puricilor a inceput acum o luna de zile si cu toate ca politistii au anuntat si au cerut interventia echipelor de deparazitare, ministerul de interne nu a luat masuri. Intre timp, puricii sunt tot mai numerosi si tot mai multi politisti au fost muscati, unii ajungand chiar la medic.

Ministrul de interne Christophe Castaner va avea o intalnire cu reprezentantii sindicatului politistilor pentru a discuta despre conditiile de lucru in toate comisariatele din tara si despre presiunea psihica la care sunt supusi oamenii legii.

Stirea a fost preluata de presa din toata lumea, tinand cont ca e destul de neobisnuit ca in zilele noastre, intr-o tara atat de civilizata cum e Franta,  o institutie publica sa fie prada puricilor.

Miriam

sursa foto: lci.fr

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns