Stiri Internationale de ultima ora

Puricii inchid un comisariat de politie din Paris

Invazie de purici la comisariatul de politie din arondismentul 19. Sindicatul politistilor a trimis ministrului de interne o nota de protest, in care denunta “conditiile de lucru inadmisibile”.

Comisariatul a fost inchis si urmeaza sa inceapa o operatiune de salubrizare. Activitatea a fost mutata in alte comisariate din apropiere. Politistii au fost muscati de purici, iar unii i-au dus acasa pe nepoftitii chiriasi din comisariat. “Familiile noastre sunt in pericol” – avertizeaza sindicatul politistilor din Franta.

Invazia puricilor a inceput acum o luna de zile si cu toate ca politistii au anuntat si au cerut interventia echipelor de deparazitare, ministerul de interne nu a luat masuri. Intre timp, puricii sunt tot mai numerosi si tot mai multi politisti au fost muscati, unii ajungand chiar la medic.

Ministrul de interne Christophe Castaner va avea o intalnire cu reprezentantii sindicatului politistilor pentru a discuta despre conditiile de lucru in toate comisariatele din tara si despre presiunea psihica la care sunt supusi oamenii legii.

Citeste  Pușcărie pentru cei ce circulă cu trotineta electrică pe trotuar

Stirea a fost preluata de presa din toata lumea, tinand cont ca e destul de neobisnuit ca in zilele noastre, intr-o tara atat de civilizata cum e Franta,  o institutie publica sa fie prada puricilor.

Miriam

sursa foto: lci.fr

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *