Cristina Ich dezvaluie totul despre donatiile pentru Institutul Cantacuzino
Stiri de ultima ora Mondene

Cristina Ich dezvaluie totul despre donatiile pentru Institutul Cantacuzino

Cristina Ich a dezvaluit totul despre donatiile pentru Institutul Cantacuzino. Aceasta a fost judecata dur pe Instagram  de catre urmaritorii ei.

Ce s-a intamplat cu adevarat?

Ei bine, Cristina a decis sa faca lumina si a vorbit despre acuzatiile conform carora o parte din banii primiti ar fi ajuns in portofelul ei.

Din cauza unei erori de comunicare Cristina Ich a fost aspru judecata de fani. Reprezentantii institutiei nu au explicat clar in ce fel vor fi impartiti banii stransi din donatii. Corina Vitan, fost purtator de cuvant al Ministerul Afacerilor Externe a declarat “Vorbim despre strangere de fonduri pentru Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino. O institutie care apartine MAPN. (…) Sa ceri 10 euro populatiei si apoi sa explici cum doar o treime merg catre cauza, apoi o treime catre un premiu care este un apartament de lux in nordul Bucurestiului si o treime pe cheltuieli de marketing, adica influenceri? Mi se pare exagerat daca nu de a dreptul vulgar si deplasat. Sa nu mai zic ca poate fi interpretat ca teapa.”

Citeste  Cat mai are de trait Olivia Newton-John dupa ce cancerul a ajuns in stadiul terminal

Cristina Ich a declarat ca nu se astepta ca niste informatii eronate sa ii afecteze imaginea. Aceasta a tinut sa mentioneze ca nu are absolut nicio vina “Eu am făcut greșeala să vorbesc mai mult decât este cazul, iar oamenii mi-au sărit în cap, eu fiind un simplu vector de imagine. Am început să mă enervez, eu știind de această campanie cum funcționează, faptul că 90% se duc către Cantacuzino, 10% pentru cheltuieli de marketing.”,  a declarat aceasta.

“Pornind de la o știre falsă, de la o greșeală de comunicare. Au profitat, au dat știrea că se duc 33%, nescriind nicăiri că este vorba de 33%, dar așa au vrut ei să spună tuturor că se duc banii în buzunarul influencerilor. Atât eu, Flick, cât și Răzvan Popescu suntem vectori de imagine, al unui contract încheiat cu mult înainte de COVID-19 în România. Am încasat înjurături, am fost făcută ca la ușa cortului și lucrurile au degenerat așa cum nu mă așteptam. A fost momentul oportun să se creeze o stare de haos.”  a mai mentionat Christina.

Citeste  Lovitura pentru regina Elisabeta ! Meghan vrea sa creasca bebelusul regal in spiritul fluiditatii de gen
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *