Acestea sunt tarile din Europa care relaxeaza restrictiile
Stiri Actuale de ultima ora

Acestea sunt tarile din Europa care relaxeaza restrictiile

Anumite tari din Europa incep sa relaxeze restrictiile. Drept urmare, in cursul acestei saptamani unele tari vor permite intoarcerea la munca a oamenilor. Bineinteles ca se vor respecta anumite reguli de distantare sociala. Pe langa asta toate persoanele trebuie sa poarte masti de protectie si manusi.

Tarile care vor relaxa restrictiile

In Spania carantina totala a durat doar doua saptamani. Dupa aceasta perioada toti locuitorii isi pot relua activitatile.  Cu toate ca spitalele sunt supraaglomerate si ca medicii sunt ingrijorati de aceasta decizie se pare ca guvernul a luat decizia cea mai optima atat pentru locuitori cat si pentru economie.

Italia

Este tara cea mai afectata de aceasta pandemie. In cursul zilei de astazi in Italia s-au redeschis librariile, papetariile si magazinele in care se vand haine pentru copii. Toate celelalte persoane vor ramane in carantina pana pe data de 3 mai.

Cehia

Cehia permite in cursul zilei de astazi calatoriile in strainatate.  Granitele se deschis partial doar pentru calatorii urgente in scop profesional sau pentru tratamente medicale. Joia trecuta in Cehia au fost redeschise magazinele de bricolaj si de gradinarit, magazinele care vand biciclete, papetariile iar oamenii au putut iesi in aer liber si si-au reluat activitatile precum tenis sau alte sporturi.

Citeste  Afla care sunt beneficiiile si dezavantajele homeschooling-ului.

Austria

De astazi, 14 aprilie in Austria se redeschid magazinele de bricolaj si de gradinarit. Se mai deschid si saloanele de cosmetica  si magazinele de haine dar asta abia la finalul lunii. Scolile isi vor relua activitatea abia pe data de 15 mai iar hotelurile si restaurantele la sfarsitul lunii viitoare.

Novergia

In Norvegia se vor relua activitatile cotidiene de pe data de 20 aprilie. Pentru inceput, pe data de 20 aprilie se vor redeschide cresele iar pe 27 aprilie se vor redeschide anumite scoli si universitati.

Danemarca

In cursul zilei de miercuri, 15.04.2020 se vor redeschide gradinitele in Danemarca. Elevii se vor putea reintoarce la scoala iar ciclul gimnazial si liceeal se va redeschide dupa data de 10 mai.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *