Stiri Actuale de ultima ora

Incendiu devastator in Bucuresti

La magazinul Prosper, din Calea 13 Septembrie, din Capitala, a izbucnit un incendiu de proportii. Arde cu flacari foarte puternice, in special la nivelul acoperisului, dar si pe fatada cladirii. Nu exista victime.
Suprafata afectata de incendiu e de aproximativ 800 de metri patrati. Actioneaza 11 autospeciale de stingere, 4 autoscari si 2 ambulante SMURD. Avand in vedere degajarile mari de fum si vantul care sufla cu putere, pentru protectia populatiei aflata in proximitate zonei a fost transmis un mesaj prin sistemul RO Alert. In acest moment, in dispozitiv sunt 11 autospeciale si, daca va fi nevoie, numarul acestora va fi suplimentat.

RO-Alert a transmis imediat un mesaj populatiei
Autoritatile pentru situatii de urgenta sfatuiesc populatia sa ocoleasca zona, fiind vorba despre un incendiu major la Complexul Prosper. Celor aflati in zona li se cere sa plece imediat si sa ia masuri de adapostire si autoprotectie.
Ultima ora: La fata locului se afla un număr de 35 de masini de pompieri si opt ambulante. Pompierii recomanda locuitorilor din apropiere sa închidă ferestrele, deoarece vantul transporta cu repeziciune fumul masiv care se degaja. De asemenea, se recomanda eliberarea cailor de comunicatie din zona, pentru a permite accesul fortelor de interventie.
Pompierii au acţionat pentru evacuarea persoanelor. Nu sunt raportate victime.

Citeste  Cum poti sa iti protejezi terasa? Afla mai multe informatii utile

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns