Stiri Actuale de ultima ora

Mai cald decat de obicei, iata cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Ultima saptamana a lunii ianuarie,  intervalul 24-31, vine cu temperaturi ceva mai ridicate decat cele specifice acestei perioade din an, pe intreg teritoriul Romaniei.

Ulterior, pana pe data de 20 februarie, vremea se raceste, iar temperaturile se vor apropia de cele normale perioadei – anunta Administratia Nationala de Meteorologie – ANM.

In sud-vestul tarii, va ploua excesiv, in timp ce in nord-vest precipitatiile vor lipsi in saptamana urmatoare, urmand ca dupa aceea regimul pluviometric sa se apropie de normalul perioadei in majoritatea regiunilor.

ANM precizeaza ca in saptamana 30 ianuarie – 6 februarie 2023, temperatura medie a aerului va avea valori in general apropiate de cele normale pentru această perioada, posibil usor mai ridicate in regiunile extracarpatice, dar si usor mai coborate la munte. Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in zonele montane, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Estimarile meteorologice pentru saptamana 6 – 13 februarie 2023 arata temperaturi medii in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioadă, la nivelul intregii tari, si lipsa ploilor in jumatatea sud-vestica a tarii, iar in rest va ploua normal pentru acest interval. In ultima saptamana de prognoza, 13 – 20 februarie, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, pe tot teritoriul Romaniei. De notat ca fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate pe termen lung.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns