Stiri Actuale de ultima ora

Sfarsit tragic pentru Kobe Bryant: legenda baschetului american a murit intr-un accident de elicopter

In elicopter erau 9 persoane; printre ele si una dintre fiicele lui Kobe Bryant. Nu exista supravietuitori.

Elicopterul s-a prabusit in orasul Calabasas din California. Aparatul de zbor – un Sikorsky S-76 B – a luat foc in aer, potrivit primelor informatii. In elicopter era si fiica sa, Gianna, in varsta de 13 ani.

Kobe Bryant avea 41 de ani. El a fost unul dintre cei mai mari jucatori de baschet ai lumii. A jucat toata cariera la Los Angeles Lakers, echipa din NBA. Se retrasese in aprilie 2016.

A castigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 si 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori in echipa All-Star. In 2008, a fost desemnat cel mai bun jucator NBA. La Jocurile Olimpice din 2008 si din 2012, a obtinut medalii de aur, ca membru al echipei de baschet a SUA.

“O veste ingrozitoare” – a scris pe Twitter presedintele Donald Trump, iar fostul lider de la Casa Alba, Barack Obama a postat un mesaj emotionant in care il descrie pe Bryant ca pe o “legenda a baschetului”.

Tot pe twitter, celebrul rapperul Kanye West s-a declarat socat de moartea lui Kobe Bryant si i-a multumit pentru tot ce a dat Americii.

“Dear Basketball”

Pentru momentul retragerii, in aprilie 2016, Kobe Bryant a pregatit un clip cu cele mai importante momente din cariera sa si cu el recitand un poem creatie proprie, intitulat “Dear Basketball”, in care marturiseste ca s-a indragostit de acest sport la varsta de 6 ani si ca, desi sufletul si mintea inca pot ramane in lumea sportului, trupul ii transmite ca a venit momentul sa se desparta de baschet.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns