Stiri Lifestyle de ultima ora

Hidroizolatii profesionale – Alege tot ce e mai bun pentru siguranta casei tale

In cazul in care ai observat anumite semne care arata ca apa a patruns in instalatia din locuinta ta, este bine sa apelezi la servicii de hidroizolatii profesionale. Prevenirea infiltrarii apei in casa este foarte importanta, deoarece aceasta poate sa deterioreze si sa slabeasca instalatia unei constructii.

Daunele care se datoreaza infiltratiilor de apa sunt o amenintare pentru siguranta si sanatatea celor care locuiesc in incapere. De aceea, hidroizolareaeste absolut necesara. Cel mai bine este sa apelezi la specialisti care sa faca o inspectie asupra constructiei si mai apoi sa stabileasca impreuna cu tine planul de actiune. Poate ca tu nu poti sa observi anumite semne pe care apa le-a lasat in urma infiltratiilor si de aceea ochiul format al unui profesionist poate sa remarce acest aspect.

Care sunt cele mai populare semne care arata ca apa s-a infiltrat?

  • Umezeala din aer;
  • Zidurile si podelele sunt umede;
  • Prezenta mucegaiului si a ciupercilor – locurile in care apar aceste ciuperci sunt, de obicei, locurile care au fost afectate de apa.

Hidroizolatiile sunt esentiale, nu doar pentru faza in care o cladire se construieste ci si pentru renovari. Sistemul de hidroizolatii profesionale protejeaza cladirea de umezeala si de alte efecte negative.

Ce trebuie sa stii este faptul ca exista diferite moduri prin care apa poate sa patrunda si sa se infiltreze in cladire. Un specialist poate sa analizeze fiecare varianta posibila prin care apa a patruns in instalatie. De exemplu, daca remarci apa in subsolul casei tale, in mod cert ai nevoie de un sistem de hidroizolare.

Informatii utile despre hidroizolatii

Hidroizolatiile se realizeaza prin folosirea de membrane bituminoase la o greutate de 3/6 kilograme pe metrul patrat. Hidroizolarea se realizeaza atat pentru constructiile noi (hale, depozite, terase etc.) cat si pentru cladirile vechi (terasele de bloc etc.). Aceasta poate fi realizata in mai multe feluri, in functie de specificul fiecarei lucrari in parte. Pentru constructiile noi se foloseste membrana bituminoasa, aplicata in 3 sau 4 straturi.

In ce consta o hidroizolatie?

  • Se curata suprafata;
  • Se realizeaza cateva gauri pentru evacuarea apei si pentru instalarea unor gauri de scurgere;
  • Se amorseaza suprafata;
  • Se aplica termosistemul;
  • Se aplica stratul de inchidere.

Atunci cand vorbim despre hidroizolatii profesionale, trebuie sa ne gandim la confortul de durata al locuintei noastre prin eliminarea intemperiilor. Este recomandata analizarea situatiei si apelarea la o echipa de specialisti care sa realizeze aceste servicii. Nu poti sa faci singur o hidroizolatie de calitate.

Compania Milucon iti pune la dispozitie servicii complete pentru realizarea diferitelor tipuri de hidroizolatii profesionale. Specialistii pot sa iti ofere consultanta gratuita pe toata durata procesului de hidroizolare. Tu poti sa alegi cel mai potrivit pachet pentru nevoile tale.

Daca locuiesti la bloc si ai decis impreuna cu ceilalti locatari ca aveti nevoie de hidroizolatii profesionale pentru acoperis, puteti sa apelati cu incredere la aceste servicii! Veti primi un pachet adaptat nevoilor imobilului vostru! Apa este inamicul cel mai mare pentru blocuri, cladiri, case! Cel mai bine este sa previi aceste pagube produse de apa. Poti sa alegi sa actionezi din timp si sa salvezi situatia. Cere o oferta de pret pentru servicii hidroizolatii profesionale direct pe site-ul www.milucon.ro, prin completarea formularului de pe pagina de contact, sau suna la numarul de telefon 0730093528.

Cele mai bune sisteme de hidroizolatii compatibile cu necesitatile tale!

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns