Stiri de ultima ora Mondene

Blake Lively isi creste cu greu copiii

Actrita Blake Lively declara cat de greu este cu trei copii mici. Aceasta a dezvaluit ca totul decurge mai greu decat si-ar fi imaginat vreodata.

Descopera mai multe despre frumoasa mamica

Blacke Lively a fost invitata in emisiunea Goof Morning America in scopul de a-si promova noul film “ The Rhythm Section” dar a sfarsit prin a vorbi despre cei trei copii pe care ii are cu Ryan Reynolds.

„Este de parcă am trecut de la doi la 3000”, a spus Blake Lively atunci cand a dorit sa explice cum este cu trei copii. „Adică, avem atât de mulți copii. Este o nebunie. Sunt mai mulți decât noi și asta este mult”, a declarat actrita.  „Oamenii spun că nu sunt diferențe între a avea doi sau trei copii, este destul de ușor – aceste persoane nu au trei copii. Este o adevărată nebunie. Dar sunt aici”, a mai continuat aceasta.

Ryan Reynolds a publicat anul trecut de ziua actritei mai multe fotografii in care aceasta nu arata tocmai perfect „Este alarmant pentru mine să văd câte imagini de acest fel a găsit. Dar el arată perfect în toate. Trebuie să lucrez la fața mea din poze”, a spus Blake.

Citeste  Geaca lui Tom Cruise din ”Top Gun”, scoasă la licitație

Blake s-a accidentat in timpul filmarilor pentru noul ei film iar asta a dus la oprirea filmarilor timp de sase luni „Acea zi nu este preferata mea. Nu știu dacă este scena care apare în film, pentru că am filmat până la final. Sunt genul de persoană care nu cere sfaturi și am un ego real în ceea ce privește aceste lucruri. Spuneam ‘Sunt bine, mâna mea este bine!’ Însă după câteva zile, când mâna mea arăta ca Jell-O (jeleu), m-am gândit, ‘Știi, cred că este timpul să merg la spital’”, a mai comunicat Blake Lively.

Blake Lively si Ryan Reynolds sunt impreuna din anul 2012 si au trei copii.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *