S-au logodit Robert Pattinson si Suki Waterhouse?
Stiri de ultima ora Mondene

S-au logodit Robert Pattinson si Suki Waterhouse?

Robert Pattinson si Suki Waterhouse au inceput sa se intalneasca in iulie 2018. De atunci formeaza un cuplu si ne putem da seama ca sunt pur si simplu indragostiti nebuneste.

Exista zvonuri cum ca cei doi s-au logodit

Intradevar in ultima perioada apar tot mai multe zvonuri de o posibila logodna, sau chiar mai mult, de o nunta secreta. Suki a fost surprinsa purtand un inel pe deget care nu a trecut nesesizat de ochii presei. In cadrul petrecerii Dior de la Paris, unde aceasta a participat alaturi de iubitul ei toti cei prezenti nu au avut cum sa nu sesizeze inelul imens.

Fanii au fost in delir si cred ca cei doi s-au logodit in secret de sarbatori insa pana in acest moment nu a fost confirmat nimic inca.

Robert Pattison a devenit imaginea Dior Homme din 2013 iar in anul 2016 a fost numit ambasador pentru linia de imbracaminte destinata barbatilor.

Atat Robert cat si Suki sunt foarte discreti in privinta vietii lor publice. In aprilie Robert a acordat un interviu celor de la Sunday Times iar in momentul in care a fost intrebat de iubita sa nu a vrut sa acorde mai multe detalii.

„Trebuie să vorbesc despre ea? Dacă le povestești oamenilor despre relația ta, valoarea dragostei scade. Dacă un străin te întreabă despre relație, consideri că este un gest nepotrivit.”, a declarat Robert.

„Nu pot să înțeleg cum doi oameni pot merge pe stradă ținându-se de mână fără ca nimic să se întâmple, iar dacă eu sunt unul dintre acei oameni, lumea începe să facă fotografii. Există o limită fină între a fi la muncă și a nu fi, iar dacă aceasta dispare, poți să înnebunești.”, a mai explicat actorul.

Povestea de dragoste a celor doi este foarte frumoasa dar si tinuta cat mai departe de ochii presei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns