Jennifer Lopez vorbeste despre interventiile chirurgicale suferite
Stiri de ultima ora Mondene

Jennifer Lopez vorbeste despre interventiile chirurgicale suferite

Jennifer Lopez se poate mandri cu un ten perfect la varsta de 51 de ani. In ciuda tuturor zvonurilor se pare ca vedeta nu are nicio interventie estetica.

  Descopera  secretele vedetei

Chiar daca nu iti plac toate filmele artistei sau daca nu esti convinsa de calitatile sale actoricesti, nu poti nega ca aceasta arata incredibil.  Pozele nud ale vedetei care sunt postate recent pe contul sau de Instagram sunt cea mai buna dovada.

Pe langa trupul fara cusur, Jennifer are si un ten impresionant. Foarte multe persoane au fost convinse ca vedeta a apelat la un estetician priceput pentru a arata asa dar, Jennifer infirma aceste zvonuri. Mai mult de atat, Jennifer sustine ca nu a apelat niciodata la injectiile cu toxina botulinica.

Jennifer Lopez a vorbit despre noul sau brand de produse cosmetice, despre rutina sa zilnica de ingrijire dar si despre cum  la varsta de 23 de ani, iubitul ei de la vremea actuala i-a sugerat sa recurga la botox.

„Aveam 20 și ceva de ani și eram într-o relație cu un tip. El a mers la un dermatolog, și eu la un altul. Doctorul meu dermatolog mi-a dat un gel de curățare și o cremă cu protecție solară și mi-a spus: ‘Dacă le aplici de acum încolo, totul va fi bine’. Apoi am mers la celălalt dermatolog, împreună cu iubitul meu, și repet, aveam 20 și ceva de ani și nu folosisem vreodată botox. Și nu am făcut-o nici până în ziua de azi. Doctorul mi-a spus: ‘Știi că ai o mică linie aici? Ar trebui să începem să folosim botox’. Aveam 23 de ani, OK? Așa că i-am spus: ‘O să zic pas!’’, a povestit vedeta.

Aceasta a mai subliniat faptul ca iubitul ei a insistat asupra acelei interventii  „Ar trebui să o faci. Eu o fac. I-am spus: ‘Nu, mulțumesc!’. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă aș fi început să folosesc botox de la 23 de ani și cum aș fi arătat acum. Fața mea ar fi fost complet diferită acum”, a mai marturisit artista.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns