Britney Spears este insarcinata
Stiri de ultima ora Mondene

Britney Spears este insarcinata

Britney Spears a anuntat printr-o postare pe retelele de socializare ca asteapta cel de-al treilea copil al sau. Cantareata in varsta de 40 de ani a dezvalui ca a facut un test de sarcina deoarece observase ca se ingrasase in ultimul timp destul de mult.

Ce a declarat Britney?

„Deci am făcut un test de sarcină și… ei bine, voi avea un copil”, a scris Britney pe retelele de socializare. Acesta este primul copil al cantaretei impreuna cu logodnicul ei, antrenorul de fitness si actorul Sam Asghari. Britney mai are doi fii, Sean Preston in varsta de 16 ani si jayden James in varsta de 15 ani, ambii baieti sunt din casnicia cu dansatorul Kevin Federline.

La randul sa, Sam a confirmat vestea intr-o postare pe retelele de socializare si a spus ca dintotdeauna si-a dorit sa fie tata.

„Căsătoria și copiii sunt o parte naturală a unei relații puternice, plină de iubire și respect. Să fiu tată este ceva ce mi-am dorit întotdeauna și este ceva ce iau foarte în serios. Este cea mai importantă misiune pe care o voi avea vreodată”, a scris Sam.

Vedetele s-au inghesuit sa o felicite pe Britney pentru aceasta veste. „Felicitări, surioară! Sunt atât de încântată pentru tine! Te iubesc” a scris Paris Hilton.

Jamie Lynn Spears, sora cantaretei a apreciat postarea desi de-a lungul timpului a avut numeroase dispute.

In anuntul in care a confirmat sarcina, Britney a spus ca a suferit de depresie in primele doua luni de sarcina.

„Este greu, pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală. Trebuie să spun că este absolut oribil.

Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plânge de astfel de lucruri când are un bebeluș în pântece, dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulțumesc lui Iisus că nu trebuie să păstrăm secret această durere”,  a scris Britney.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns