Loredana Groza declara ca are o relatie speciala cu fiica sa
Stiri de ultima ora Mondene

Loredana Groza declara ca are o relatie speciala cu fiica sa

Loredana Groza este mama unei fete in varsta de 22 de ani. Vedeta poate fi vazuta in cel de-al noulea sezon al emisiunii X Factor care va incepe vineri, pe 11 septembrie la ora 20:30 la Antena 1.

Loredana isi doreste ca relatia cu fiica ei sa fie mai apropiata si sa ii insufle Elenei cateva dintre crezurile sale de viata.

Ce a declarat Loredana Groza

Loredana a recunoscut ca a fost ingaduitoare cu fiica ei atunci cand a fost adolescenta deoarece si ea la randul ei a avut un spirit rebel.

“Adolescența a fost o căutare și o continuă rebeliune, eu am fost un copil rebel. Abia apoi ajungi la vorbele părinților și îți dai seama cât de neascultător era copilul din tine, dar cred că adolescența e sinonimă cu a fi rebel. Eu aș sfătui părinții de adolescenți să fie prieteni, să comunice, să nu îi judece prea aspru, să nu îi pedepsească dacă fac câte o prostie și dacă nu îi ascultă în totalitate pentru că e normal să ne amintim cum am fost noi și să nu îi judecăm prea aspru pe copiii noștri”, a mentionat Loredana.

Citeste  Anuntul facut de Adele cu ochii in lacrimi

Loredana a mai spus ca in ceea ce priveste indrumarea in viata a fiicei ei, si-a dorit ca Elena sa puna accent mai mult pe pasiune decat pe ce si-a dorit ea pentru Elena.

„Mi-ar plăcea ca Elena să fie iubitoare, generoasă, să își respecte părinții, bunicii, prietenii, să își hrănească spiritul prin artă, să fie creativă și să fie fericită! Să să bucure de viața pe care o are, de darurile pe care le-a primit de la Dumnezeu și să fie recunoscătoare pentru asta. Caut sfaturi pentru ea în fiecare zi, ca orice mamă care încearcă să devină perfectă. E încă la vârsta la care preferă să facă ce vrea ea și mai puțin ce vrea mama, dar sunt convinsă că undeva acolo rezonează. Cel mai important sfat este să facă ceea ce îi place, ce o reprezintă, ce o face fericită, nu vreau să îi impun nimic din punctul acesta de vedere, doar să fie un om bun, corect, generos, empatic și frumos” a mai spus Loredana.

Citeste  Sex Pistols relansează "God Save The Queen"
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns