Stiri Locale de ultima ora

Operatiune fulger la cluburi, baruri si sali de jocuri

Politistii din Capitala au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri, restaurante si sali de joc de noroc si pariuri; suma amenzilor depaseste 103.000 lei.

A fost o ampla operatiune-fulger desfasurata de politie in mai multe localuri din Bucuresti, pentru a verifica modul in care sunt respectate normele de protectie anti-COVID, dar si legislatia generala privind functionarea restaurantelor, cluburilor, salilor de jocuri de noroc si pariuri sportive.

Operatiunea a vizat peste 40 de societati comerciale din Municipiul Bucuresti. Echipele de control au aplicat 56 de sanctiuni contraventionale, suma totala ridicandu-se la aproximativ 103.000 de lei. In plus, de la o firma din sectorul 5 a fost confiscata suma de  6.200 de lei, pentru ca nu era respectata legislatia privind utilizarea caselor de marcat. La o terasa au fost confiscate nu mai putin de 3200 de sticle de bauturi, pentru care nu existau acte. In sectorul 3 a fost depistata o terasa care pur si simplu functiona fara autorizatie. Amenda e de 17.000 de lei si a fost confiscata toata marfa.

Citeste  COVID-19 in Romania : primul oras carantinat

Actiune a politiei si in piete

Politistii Capitalei au mers si in piete, unde au atras atentia clientilor si vanzatorilor ca, pentru a preveni raspandirea COVID 19, masca este obligatorie in spatiile inchise, dar si in locurile aglomerate.

Controale si la Constanta

130 de politisti si jandarmi au facut controale in zonele aglomerate din judetul Constanta pentru a verifica daca se respecta normele in vigoare in starea de alerta pentru stavilirea infectiilor cu noul coronavirus. Au fost verificate 85 de societati comerciale, iar cuantumul amenzilor se ridica la 138.140 lei.

Miriamn

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *