Dupa aparitia vaccinului anti covid preturile vacantelor vor creste
Stiri de ultima ora din Turism

Dupa aparitia vaccinului anti covid preturile vacantelor vor creste

Turismul este cea mai afectata ramura de pandemia de Coronavirus. Restrictiile de circulatie dar si teama de a nu contacta virusul au tinut romanii departe de vacantele mult dorite in strainatate. Cu toate astea , Sorin Stoica, CEO-ul agentiei de turism Eturia recomanda turistilor sa aiba curajul de a-si rezerva concediile deoarece preturile vacantelor vor creste atunci cand pe piata va exista un vaccin anti-Covid-19.

Ce se vor intampla cu vacantele mult dorite de romani

Ei bine, Sorin Stoica avertizeaza ca preturile vacantelor vor creste. Foarte multi romani au renuntat anul acesta la vacantele in strainatate iar asta a afectat foarte mult turimsul.

”Turiștii trebuie să își planifice din timp vacanțele pentru plecările din 2021. În acest moment, toți furnizorii din turism sunt dispuși să ofere flexibilitate, tarife atractive și condiții de anulare foarte permisive. Imediat ce vom avea un vaccin și cererea va crește vom vedea o explozie de tarife, mai ales pe anumite destinații populare cum sunt cele din Caraibe, Asia și Oceanul Indian”, a declarat Sorin Stoica.

Citeste  Italia, în extrasezon: muzee și peisaje incredibile

Romanii continua sa dea dovada de interes pentru destinatii exotice precumm Maldive, Mauritius, Mexic, Caraibe sau Africa. Acestia vor sa se bucure in perioada rece de aceste destinatii exotice. Bineinteles ca intrebarea lor principala este cu privire la restrictiile de circulatie ale zonei pe care doresc sa o viziteze.

”Pentru turiștii care călătoresc în perioada imediat următoare întrebarea principală este unde pot călători și care sunt condițiile de intrare în țara respectivă. În plus, sunt interesați de necesitatea respectării carantinei la întoarcere. Cât despre cei care urmează să călătorească în viitor principala întrebare este legată de condițiile de anulare sau mutare a datelor de călătorie în cazul în care nu se poate călători din cauza noului virus”, a mai explicat acesta.

In ultima perioada preferintele romanilor s-au schimbat din cauza coronavirusului iar agentiile de turism au fost nevoite sa isi adapteze ofertele in functie de solicitarile acestora.

”Am avut timpul necesar pentru a dezvolta o colecție de produse pentru Europa, am regândit grupurile cu tour-leader care sunt, în acest moment, produsul nostru vedetă. Acest tip de produs este organizat în grupuri mici, grupuri care au alături un tour-leader experimentat. Noutatea adusă de această pandemie este faptul că oferim pentru toate produsele flexibilitate atât în ceea ce privește termenele de plată, precum și condiții speciale de anulare sau mutare”,  a mai spus Sorin Stoica.

Citeste  Bugetarii vor avea din nou tichete de vacanta
Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns