Stiri de ultima ora din Turism

Top 10 vacante de Paste in anul 2019 – afla care este locul cel mai potrivit.

In acest an Pastele va fi primul weekend prelungit din anul 2019. Daca planuiesti sa mergi intr-o vacanta de Paste atunci afla ca ti-am pregatit in cele de mai jos un top 10 vacante de Paste.

Se pare ca cele mai populare destinatii in acest an sunt: Roma, Barcelona, Istanbul si Londra. Acestea sunt urmate de Paris, Amsterdam, Milano, Viena, Atena si Lisabona.

Moscova este destinatia care a pierdut teren fata de anul trecut in preferintele romanilor. Daca anul trecut Moscova se afla pe locul 4 in cursul acestui an a iesit din topul celor 10 destinatii.

Anul acesta pretul unui zbor dus-intors catre cea mai cautata destinatie si anume Roma este de 120 de euro ( adica este cu 27% mai mare fata de anul trecut). Totodata zborul catre Barcelona s-a scumpit cu 43% fata de aceeasi perioada a anului trecut si ajunge astfel la suma de 204 euro. Alaturi de Barcelona , Amsterdam si Lisabona se numara printre cele mai scumpe destinatii din punct de vedere al zborurilor.

Cu toate astea cele mai mici preturi ale biletelor au fost inregistrate catre Milano care costa 99 de euro si Viena care costa 102 de euro. Zborurile catre Londra au inregistrat si ele o scadere fata de anul trecut.

In ceea ce privesc hotelurile, cele de pe terioriul turcesc de 3 sau de 4 stele se bucura de un real succes. Pretul mediu pe noapte al unei camere duble este de 17 euro, urmat de Puerto de la Curz care are o valoare de 24 de euro. In schimb, la polul opus se afla Amsterdam si Barcelona cu cazari in valoare de 148 de euro si 122 de euro.

Atunci cand planuiesc vacanta de Paste in strainatate este clar ca romanii prefera marile orase europene.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns