Kim Kardashian si Kanye West divorteaza
Stiri de ultima ora Mondene

Kim Kardashian si Kanye West divorteaza

Kim Kardashian si Kanye West se vor desparti asa cum au dezvaluit mai multe publicatii de peste oceane. Se pare ca vedeta este cea care isi doreste divortul in acest moment.

   Iata care sunt zvonurile cu privire la divortul celor doi

„El știe că pentru ea s-a terminat. S-a săturat și i-a spus că vrea puțin spațiu pentru a se gândi la viitorul ei. Este bine. Este trist, dar bine. Știe că divorțul este inevitabil și știe că va veni în curând.” A mentionat  o sursa pentru publicatia People.

„Ei păstrează totul cât mai discret, dar s-a terminat între aceștia. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și discută despre divorț. Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo (n.r. Wyoming) pentru a putea trăi vieți separate, pentru a rezolva lucrurile în liniște și pentru a divorța.”, a mentionat o alta sursa pentru Page Six.

Ce pare ca cea care vrea sa isi schimbe complet viata este Kim „Kim a crescut foarte mult, acesta este motivul divorțului. Este serioasă în privința examenului de barou și vrea să devină avocat. Între timp, Kanye vorbește despre candidatura la președinție și spune alte nebunii, iar ea s-a săturat.” a mai declarat o sursa din anturajul celor doi.

O alta sursa a mentionat ca rapperul este cel care nu mai vrea sa aiba legatura cu familia Kardashian si ca acesta considera ca intregul lor show este insuportabil  „Kim vrea să se asigure că aceasta este decizia corectă pentru copii. Au ajuns la punctul în care nu au mai petrecut timp ca un cuplu căsătorit de câteva luni. S-au văzut de dragul copiilor, dar au trăit separat. Kim știe că mariajul s-a încheiat. Știe acest lucru de ceva vreme.” a mai mentionat aceeasi sursa.

Kim isi doreste casa din Calabasas, desi cei doi nu au semnat actele de divort trebuie sa se imparta bunurile iar cea mai mare problema o reprezinta casa lor din Calabasas pentru care au platit nici mai mult nici mai putin de 40 de milioane de dolari si au renovat-o cu inca 20 de milioane de dolari.

„Kim încearcă să îl facă pe Kanye să îi dea casa din Calabasas, pentru că acolo se află copiii și acolo au crescut. Aceasta este locuința lor. Ea deține tot terenul și loturile învecinate din jurul casei, dar Kanye deține casa. Amândoi au investit mulți bani în renovarea ei.”, a a dezvaluit o alta sursa din anturajul vedetei.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns