Stiri de ultima ora Mondene

UNTOLD 2019 – Evenimentul mult asteptat al anului

Evenimentul mult asteptat al anului – UNTOLD aniverseaza cinci ani. Organizatorii evenimentului au declarat ca anul acesta va depasi toate asteptarile. Pe cele 9 scene amplasate in perimetrul festivalului isi vor face simtita prezenta peste 200 de artisti internationali.

Printre artistii prezenti putem enumera : Martin Garrix, David Guetta, Timmy Trumpet, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Bastille , James Arthur , Dimitri Vegas&Like Mike, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Pe langa acestia multi alti artisti ne vor incanta cu aparitia lor pe scena.

David Guetta a venit la prima editie a festivalului si a ramas impresionat de experienta unica traita. Acesta se reintoarce pe scena UNTOLD pentru a-si incanta fanii cu un show de exceptie. Dimitri Vegas&Like Mike sunt deja o traditie deoarece acestia au fost prezenti la festival in fiecare an. Te poti reintalni cu ei la vara in cazul in care te-ai decis sa iti achizitionezi un abonament.

James Arthur este artistul mult asteptat al evenimentului. Acesta isi va delecta fanii cu piese precum “ Impossible”.

Abomanentele pentru acest renumit festival au in acest moment un pret special. Daca iti doresti sa ajungi neaparat trebuie sa stii ca iti poti cumpara abonamentul la pretul special de 119 euro plus taxe pana pe data de 25 februarie  la ora 14:00 . Dupa aceasta data pretul abonamentelor va creste pana la 129 de euro plus alte taxe.

UNTOLD va avea loc la Cluj Napoca in perioada 1-4 august. Acest eveniment este unul dintre cele mai frumoase ale anului 2019. UNTOLD a facut furori inca de la prima editie si continua sa isi uimeasca fanii prin frumusetea si muzica buna cu care ne-a obisnuit de-a lungul timpului. Evenimentul se anunta a fi unul legendar.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns