Stiri din Sport de ultima ora

Clubul Chelsea, sanctionat de FIFA

Federatia Internationala de Fotbal aplica o sanctiune usturatoare celor de la Chelsea – clubul londonez nu are voie sa semneze cu noi jucatori  inainte de fereastra de transferuri din vara anului viitor.

Clubul Chelsea a incalcat regulile FIFA referitoare la transferul jucatorilor minori.

Este vorba despre 29 de jucatori minori, dar si despre alte incalcari ale regulamentului privind inregistrarea jucatorilor.

In plus, albastrii trebuie sa plateasca o amenda de 460.000 de lire sterline, iar in termen de 90 de zile trebuie sa reglementeze situatia jucatorilor minori implicati. O alta amenda, de 390.000 lire sterline, trebuie platita de Chelsea pentru incalcarea regulilor de transfer aplicate in cazul minorilor.

Comitetul Disciplinar sanctioneaza Chelsea cu o interdictie de a inregistra jucatori noi atat la nivel national, cat si international, pentru urmatoarele doua ferestre de transferuri, mai exact pana in vara lui 2020.

Interdictia nu va afecta sosirea lui Christian Pulisic, de la Borussia Dortmund, luat in ianuarie, pentru 60 de milioane de lire, si apoi imprumutat, din nou, clubului german.

 

M.V.

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns