Rihanna este insarcinata pentru prima data
Stiri de ultima ora Mondene

Rihanna este insarcinata pentru prima data

Rihanna este insarcinata pentru prima data. Vedeta si iubitul ei, rapperul ASAP Rocky au transmis publicului asta intr-un mod inedit. Celebrul cuplu a facut o sedinta foto in New York, oras acoperit de zapada iar Rihanna si-a aratat burtica de gravid.  Cei doi s-au pozat tinandu-se de mana, uitandu-se unul la celalalt.

Cei doi radiaza de fericire

Cu toate ca ASAP Rocky este foarte discret cu viata personala, a oferit un interviu in anul 2021 in care a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu Rihanna.

“Dragostea vieții mele, doamna mea. Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus in acea perioada ASAP Rocky.

“Dacă acesta este destinul meu, absolut! Cred că aș fi un tată remarcabil, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”, a mai spus rapperul atunci cand a fost intrebat daca isi doreste un copil.

Rihanna si ASAP Rocky sunt impreuna din anul 2020, mai exact din luna noiembrie a acelui an. Zvonurile ca cei doi ar forma un cuplu au aparut in ianuarie 2020, atunci cand Rihanna a pus punct relatiei de trei ani cu miliardarul Hassan Jameel. In iulie 2020, Rihanna si ASAP Rocky au aparut impreuna in campania de promovare Fenty Skin si au facut mai multe interviuri.

Rihanna a tinut sarcina ascunsa o perioada buna de timp

Rihanna si ASAP Rocky sunt fericiti impreuna si asta se poate observa din pozele afisate de cei doi. Artista a lasat sa se vada o urma de burtica in luna noiembrie a anului 2021, la ceremonia in cadrul careia i s-a acordat premiul de erou national Barbados. Aceasta a mai fost surprinsa in ultima vreme in tinute largi care nu lasau sa i se vada silueta. Totul a fost pentru a ascunde sarcina de public.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns