Stiri de ultima ora Mondene

Victoria`s Secret deschide primul magazin in Romania.

Victoria`s Secret renumitul brand international de lenjerie intima va deschide primul magazin in Romania. Mai exact in Baneasa Shopping City si va fi inaugurat in ultimul trimestru al acestui an.

Victoria`s Secret a intrat pe piata din Romania anul trecut atunci cand a deschis primul magazin in aeroportul Otopeni in parteneriat cu Millenium Pro Design.

In schimb in incinta mall-ului Baneasa Shopping City va fi comercializata intreaga gama de produse a brandului.  Aici va avea un spatiu de peste 500 mp, situati la parterul mall-ului.

Razvan Marcu, Chief Commercial Officer Baneasa Shopping City  a declarat „Baneasa Shopping City si-a obisnuit clientii cu o experienta unica de shopping, gazduind cu precadere branduri internationale de renume. Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru ca unul dintre obiectivele de anul acesta este cresterea numarului brandurilor premium si exclusive din Baneasa Shopping City. Bineinteles, pana la finalul anului 2019, ni se vor alatura si alte branduri internationale in premiera in Romania”.

Citeste  Nominalizările la Premiile Oscar 2023

In ultima jumatate de an , Baneasa Shopping City a avut parte de 12 branduri locale printre care Maison Christian Dior care este singurul boutique din Romania, conceptul de lux Davidoff of Geneve, Nespresso, Tumi care este unul dintre cei mai mari retailer de accesorii de calatorie din lume, O51 este brandul premium de la Optiblu dar si Bigstep.

Din cele 300 de magazine din acest centru comercial doar 50 se gasesc in exculsivitate la nivel national. Asta face ca Baneasa Shopping City sa se diferentieze de celelalte centre comerciale.

Victoria`s Secret a fost fondat in anul 1977 in San Francisco, California de catre sotii Roy si Gaye Raymond. Initial acest brand se adresa barbatilor care doreau sa cumpere lenjerie intima pentru partenere. In 1982 Roy Raymond a vandut afacerea pentru 1 milion de dolari iar compania care a cumparat afacerea Limited Brands a reorientat-o catre clientela de sex feminin.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *