Stiri de ultima ora Mondene

Topul celor mai impresionante destinatii de Revelion 2020

In fiecare an orasele din toate colturile lumii se intrec in organizarea celor mai impresionante spectacole de artificii. Afla in cele de mai jos care este topul celor mai impresionante destinatii de Revelion 2020.

Dubai

Este un oras recunoscut pentru cele mai frumoase spectacole de artificii. In anul 2015, Dubai a primit recunoasterea Guinness World Records pentru cele mai inalte focuri de artificii lansate de pe o cladire ( Burj Khalifa).

New York

In Times Square se aduna cel putin 1 milion de turisti veniti din toate partile lumii. In ultima secunda a anului se vor lansa spectacole de artificii si confetti lansate de pe cladirile din apropiere.

Sydney

In Sydney te vei bucura de un spectacol grandios de artificii in noaptea de revelion. Strazile pline de oameni te vor face sa te simti euforic si  vei simti magia din aer odata cu trecerea in noul an.

Reykjavik

Focurile de artificii reusesc sa atraga atentia tuturor turistilor in fiecare an.  Locuitorii Islandei organizeaza in detaliu aceasta noapte si lanseaza materiale pirotehnice la miezul noptii sau monteaza focuri de tabara in diferite locatii.

Hong Kong

In Hong Kong localnicii sunt obisnuiti sa se plimbe linistiti in ultima seara din an fara sa fie interesati de petreceri zgomotoase. Cu toate astea la miezul noptii are loc un spectacol impresionant de lumini si artificii.

Rio de Janeiro

Organizeaza una dintre cele mai mari petreceri de revelion din lume pe plaja Copacabana din Rio. Aici aproximativ 2 milioane de oameni se imbraca in alb si danseaza samba. Concertele, sampania si distractia atrag tot mai multe persoane.

Madeira

Aceasta insula ofera cel mai deosebit spectacol la trecerea dintre ani. Artificiile pot fi admirate din portul Funchal unde se intalnesc an de an numeroase vase de croaziera. Focurile de artificii impresioneaza de fiecare data.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns