Gina Pistol are o problema de sanatate in ultimul trimestru de sarcina
Stiri de ultima ora Mondene

Gina Pistol are o problema de sanatate in ultimul trimestru de sarcina

Gina Pistol a marturisit ca are o problema de sanatate. Chiar daca este in ultimul trimestru de sarcina vedeta a spus ca sufera de sindromul picioarelor nelinistite, o afectiune neurologica care afecteaza calitatea vietii si care duce la tulburari de somn dar si oboseala.

   Iata ce a spus vedeta

Gina Pistol a vorbit in repetate randuri despre aceasta problema cu care se confrunta. Mai mult de atat, aceasta a povestit fanilor sai cu ce se ocupa in asteptarea fiicei sale. „Este aproape a doua săptămână de când suntem cu casa în renovare. Mâine sosește mobilierul pentru bucătărie și dressing-ul. Sâmbătă și duminică, curățenie generală, iar luni sosește mobilierul pentru camera fetiței.”a spus vedeta.

Gina a mai vorbit si despre momentul in care asteapta sa basca „Deci eu mai am cam 5 săptămâni, 6 cel mult. Atât mai am. (…) Și cum se lasă seara, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști în continuu și ai un ecou de durere în picioare”.

Nici Smiley nu s-a lasat mai prejos si a discutat intr-o emisiune despre momentul nasterii fiicei sale „La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a mentionat artistul.

Cu toate ca starea ei de sanatate nu este tocmai una buna, Gine si-a dorit sa iti intampine fiica intr-o casa zugravita si renovata „Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor.

Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a concluzionat vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns