Nicole Cherry vrea sa fie mama pentru a doua oara
Stiri de ultima ora Mondene

Nicole Cherry vrea sa fie mama pentru a doua oara

Nicole Cherry a devenit mama pentru prima data in anul 2021, in luna noiembrie. Vedeta se declara cea mai fericita femeie din lume de cand a devenit mama. Mai mult de atat, se pare ca vedeta isi doreste sa mai faca un copil.

Ce a spus Nicole Cherry despre cel de-al doilea copil

Cantareata isi doreste foarte mult si un baiat si vrea sa aiba o familie mare. „Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat.”, a spus Nicole.

Vedeta nu a apelat pana acum la ajutorul unei bone. Mai mult a spus ca pentru cresterea fiicei sale Anastasia a primit foarte mult ajutor din partea mamei sale. Nicole s-a recuperat foarte repede dupa nastere si a lansat si un nou hit.

„Se ocupă mama, de cele mai multe ori, când am înregistrări la studio, emisiuni sau alte treburi ce nu-mi pot permite să o iau pe Anastasia cu mine. De altfel, eu reușesc să mă ocup de fetița noastră, alături de Florin, chiar și când suntem limitați cu timpul. Suntem niște părinți dedicați. Nu am apelat la bonă si nici nu vom apela”, a spus vedeta.

Nicole a declarat ca si-a dorit mereu sa fie mama tanara si ca se simte foarte bine in aceasta ipostaza.

„Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta. Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia.” a incheiat Nicole.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns