Stiri de ultima ora Mondene

Cat mai are de trait Olivia Newton-John dupa ce cancerul a ajuns in stadiul terminal

 

Cantareata si actrita Olivia Newton-John a declarat modul in care traieste dupa ce a primit diagnosticul de cancer in stadiu terminal in mai 2018, atunci cand a aflat ca boala s-a extins la sistemul osos.

Aceasta a mentionat ca nu doreste sa afle cat mai are de trait, din contra prefera sa se concentreze pe timpul pe care medicii i-l promite in conditiile in care se confrunta cu stadiul 4 al cancerului la san.

Aceasta a declarat ”Când primești un diagnostic de cancer sau un diagnostic îngrzitor de cinstit, ți se dă și posibilitatea de a afla cât mai ai de trăit”, ”Dacă îți spune cineva că mai ai de trăit șase luni, s-ar putea să și crezi asta. Așa că pentru mine, psihologic, e mai bine să nu am nicio idee la ce să mă aștept, sau cât a mai a pucat să trăiască ultima persoană care a avut ce ai tu”, a mai declarat aceasta.

Artista in varsta de 70 de ani se confrunta cu cancerul pentru a treia oara.  A fost diagnosticata de cancer in 1992. Cancerul a reaparut la umar in anul 2013 iar in anul 2018 artistei i-a fost gasita o tumora la baza coloanei vertebrale. Aceasta a declarat “Sunt așa norocoasă că am trecut de trei ori prin asta și sunt încă aici… Fiecare zi e un dar, mai ales acum”.

Citeste  Nicole Cherry vrea sa fie mama pentru a doua oara

Actrita nascuta in Marea Britanie si a devenit celebra cu rolul Sandy din muzicalul “ Grease” in care a jucat alaturi de John Travolta.  Aceasta a lansat numeroase piese. A fost recompensata cu patru premii Grammy si a fost nominalizata la trofeele Globul de Aur pentru rolul din filmul “ Grease”. Dupa al treilea diagnostic de cancer artista a apelat la un tratament cu ulei de cannabis.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *