Solistul trupei The Motans s-a casatorit
Stiri de ultima ora Mondene

Solistul trupei The Motans s-a casatorit

Denis Roabes, solistul trupei The Motans isi tine viata privata departe de ochii lumii. Acesta a lasat sa se inteleaga ca el si partanera lui, Bianca Spermezan s-au  casatorit in secret.

Solitstul trupei The Motans s-a casatorit?

Noul videoclip al artistului este in colaborare cu prietena sa Irina Rimes. Piesa lansata “ Gata sa zbor” are un videoclip foarte interesant in care, artista apare alaturi de iubitul ei, David Goldcher cat si logodnica lui Denis Roabes, Bianca.  Finalul povestii de iubire din videoclip a surprins un detaliu prin care fanii au crezut ca solistul si  iubita lui s-au casatorit in secret.

La finalul videoclipului se arata o lista cu persoanele care au luat parte la acest proiect. Printre acele persoane se regaseste si Bianca insa numele de familie al acesteia este cel al partenerului ei. Fanii artistului au presupus imediat ca cei doi s-au casatorit in scecret si ca au preferat sa pastreze acest moment privat.

Denis, a povestit recent cum s-a cunoscut cu partenera lui si a spus ca a fost dragoste la prima vedere. Artistul a spus ca sustinea un eveniment la Dej la care a venit Bianca pentru a-l asculta. Dupa acel concert, cei doi au avut parte de o intalnire romantica.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe cu vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Am simțit că este ceva diferit acolo. Nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”,  a spus solistul trupei The Motans, Denis Roabes.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns