Cum a reusit Adele sa slabeasca 45 de kilograme
Stiri de ultima ora Mondene

Cum a reusit Adele sa slabeasca 45 de kilograme

Adele se intoarce in industria muzicala si o face cu stil. Aceasta a aparut recent pe intr-o rochia verde de la Valentino iar vedeta emana prospetime si putere.

Cum a reusit Adele sa slabeasca

Adele a vorbit despre schimbarile prin care a trecut dupa divortul de sotul ei, Simion Konecki. Cea mai impresionanta transformare  a vedetei a fost pierderea in greutate.

„A fost pe fond de anxietate”, a spus Adele. „Lucrând, mă simțeam mai bine. Nu a fost niciodată vorba despre a pierde în greutate, a fost întotdeauna despre a deveni puternică și de a-mi acorda cât mai mult timp în fiecare zi, departe de telefon.” a spus Adele.

„Am devenit destul de dependentă de sport”, a mai recunoscut cantareata.

„Mă antrenez de două-trei ori pe zi. Așa că îmi fac greutățile dimineața, merg pe jos sau fac box după-amiaza, apoi, noaptea, mă duc să fac cardio.” a spus aceasta.

Adele are dou antrenori personali care o ajuta sa sa pastreze in forma si care au ajutat-o in trecut sa slabeasca atat de mult.

Citeste  Gigi Hadid si Zayn Malik vor deveni parinti

„Aș fi putut tricota, dar nu a fost să fie. Oamenii sunt șocați că nu mi-am împărtășit călătoria. Sunt obișnuiți ca oamenii să documenteze totul pe Instagram, iar majoritatea celor aflați în poziția mea ar face un deal bun cu un brand de slăbit. Am făcut-o pentru mine și pentru nimeni altcineva. Deci de ce să împărtășesc? Nu mi se pare ceva fascinant. Este corpul meu.” a spus Adele.

Adele a mai vorbit si despre albumul ei mult asteptat. Numele albumului este 30 si toti fanii se asteapta ca acesta sa fie unul cu melodii legate de divortul prin care vedeta a trecut si care si-a pus amprenta asupra ei.

„El nu este unul dintre foștii mei. El este tatăl copilului meu” a lasat Adele sa se inteleaga.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns