Theo Rose are parte de o sarcina dificila
Stiri de ultima ora Mondene

Theo Rose are parte de o sarcina dificila

Theo Rose traieste o frumoasa si pasionala poveste de dragoste cu regizorul Anghel Damian. Cei doi asteapta sa devina parinti pentru prima data dar cu toate astea nu si-au neglijat viata profesionala. Artista a spus ca trece printr-un moment dificil din cauza starilor pe care le are.

Theo Rose are o sarcina cu probleme

Artista a disparut pentru o perioada de timp din mediul online si le-a explicat fanilor care a fost motivul. Vedeta in varsta de 24 de ani a preferat sa nu posteze nimic in aceasta perioada deoarece nu se simt bine, se pare ca primul trimestru de sarcina nu a fost unul tocmai usor.

„După o săptămână, nu vreți să știți. Mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână m-am pus pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal. Sper să nu-mi mai revină starea aia, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”,  a povestit Theo Rose.

Citeste  Daniel Craig a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood

Theo si Anghel Damian au preferat sa raman discrete cu privire la relatia lor de cuplu. Acestia evita sa ofere prea multe informatii despre relatia lor.

„Încerc, totuși, să fiu discretă în ceea ce privește relația noastră, dar nu mă feresc să vorbesc despre el, pentru că e omul cu care îmi petrec timpul, da, e jumătatea mea, doar că încercăm totuși să fim mai discreți așa. Oamenii au reacționat în fel și chip și atunci vreau să îmi țin viața cumva departe de reacții de genul acesta. Oricât ai fi de tare și oricât ai zice că nu le iei în seamă, nu au cum să nu te afecteze la un moment dat și am zis să ne vadă mai răruț că e mai drăguț, lasă că e bine așa”, a mai continuat vedeta.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns