Stiri din Sport de ultima ora

Ronaldo pleaca la sauditi ?

Clubul saudit Al-Nassr precizeaza ca, deocamdata, nu a semnat un contract cu Cristiano Ronaldo. Informatii anterioare dadeau ca sigura plecarea portughezului la sauditi, incepand cu 1 ianuarie.

“’Nu a semnat” – a declarat un manager al clubului din Riad. Acesta insa nu a dezmintit faptul ca se poarta negocieri serioase.  Ar mai fi de soliutionat chestiuni legate de drepturile de imagine.

Al-Nassr e printre cele mai bune cluburi din Arabia Saudita.

Potrivit zvonurilor din lumea fotbalului, contractul ar fi de 210 milioane de dolari pe sezon. Ronaldo, 37 de ani, e liber de contract dupa ce, pe 22 noiembrie, a reziliat, amiabil, contractul cu Manchester United. Divortul portughezului de United este urmarea criticilor dure la adresa antrenorului  Erik ten Hag si a sefilor clubului intr-un interviu. El dorea sa plece de la United inca de asta vara, insa agentul sau, Jorge Mendes, nu i-a putut gasi un alt club, in pofida negocierilor cu nume europene de top, cum ar fi Chelsea, Bayern Munich si PSG.

Ronaldo a castigat de cinci ori Balonul de Aur. Daca va semna cu sauditii, Ronaldo devine cel mai bine platit sportiv din lume, intrecandu-i pe Lionel Messi, care a facut 130 de milioane de dolari, anul acesta, cu  Paris Saint-Germain, si pe vedeta de la Los Angeles Lakers, LeBron James, care a castigat 121,2 milioane de dolari.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns