Blake Lively este insarcinata pentru a patra oara
Stiri de ultima ora Mondene

Blake Lively este insarcinata pentru a patra oara

Blake Lively este insarcinata pentru a patra oara. Actrita si-a aratat burtica in ultima sa aparitie si radiaza de fericire. Ryan si Blake sunt deja parintii a trei fete superbe: James 7 ani, Inez 5 ani si Betty 2 ani.

Blake Lively este insarcinata cu al patrulea copil

Vedeta a atras toate privirile prin aparitia ei insa atentia s-a concentrat pe sarcina deja vizibila a actritei. In luna decembrie a anului trecut, Ryan Reynolds a vorbit despre importanta petrecerii timpului alaturi de copii sai si a precizat ca este timpul sa isi ia o pauza de la actorie.

„Cel mai important lucru pentru mine, și știu că și tu ai copii, este că nu vreau să pierd acest timp cu copiii mei”  a spus actorul.

Dupa care, Ryan a spus ca isi doreste sa isi traiasca viata ca un om normal. „Vreau ca cei trei copii ai mei să aibă un program destul de normal. Timp de mulți ani, când soția mea, Blake, era la filmările unui film, eu nu filmam și eram cu copiii și invers. Așa că făceam un fel de compromis. Niciodată nu am lucrat cu adevărat în același timp. Dar întotdeauna eram plecați. Așa că și copiii erau plecați.” a spus Ryan.

Citeste  Sofia Vergara recomanda ulei de cocos pentru o piele stralucitoare.

Blake nu s-a lasat nici ea mai prejos si a spus ca viata de familie este foarte importanta pentru ea. „Aducerea pe lume a copiilor m-a făcut să mă simt mai mult eu însămi. Nu m-am simțit niciodată mai mult ca mine sau relaxată în propriul corp, încrezătoare – nu spun că nu există câteva nesiguranțe care mă cuprind de un milion de ori pe zi, dar mă simt incredibil de stabilă.”,  a spus Blake.

Blake a mai spus ca succesul casniciei sale este ca ea si sotul ei se plac cu adevrata. Atat Blake cat si Ryan sunt cunoscuti pentru umorul pe care il folosesc atunci cand vorbesc despre viata lor de familie.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *