Anca Turcasiu a facut primele declaratii despre divort
Stiri de ultima ora Mondene

Anca Turcasiu a facut primele declaratii despre divort

Anca Turcasiu, in varsta de 51 de ani si-a luat fanii prin surprindere atunci cand a anuntat ca va divorta de sotul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Acestia au ajuns la divort dupa 22 de ani de mariaj si un copil in varsta de 21 de ani.

  Cum s-a ajuns la divort?

Cei doi au format unul dintre cele mai longevice cupluri din showbizu-ul romanesc. Foarte multe persoane au crezut ca cei doi vor ramane impreuna pana la finalul vietii.  Casnicia celor doi a fost departe de a fi perfecta, au existat in trecut semne ca ar fi probleme intre ei si iata ca acestea s-au adeverit.

Actrita este discrete in privinta vietii ei chiar daca in presa au exista zvonuri ca motivul despartirii celor doi ar fi fost o relatie extra-conjugala a fostului partener.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin. Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni. Dar viața îți oferă lecții de învățat. Ne naștem să primim lecții. Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie”, a scris actrita pe retelele de socializare.

Mai mult de atat vedeta si-a deschis sufeltul in fata telespectatorilor si a facut noi dezvaluiri despre divortul dureros prin care a trecut “Nu am trăit drame la viața mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici și să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce către înțelepciune”,  a mai declarat aceasta.

Vedeta a mai spus ca in copilarie a fost atasata de bunicul ei si ca un gest al acestuia l-a cautat in toate relatiile sale  “Am simțit, în toate relațiile pe care le-am avut, nevoia de a le spune să mă mângîie pe cap, așa cum făcea bunicul meu”, a mai spus Anca.

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns