Delia face noi dezvaluiri despre problemele avute cu parintii
Stiri de ultima ora Mondene

Delia face noi dezvaluiri despre problemele avute cu parintii

Delia a facut dezvaluiri despre viata ei personala, vedeta amintindu-si de episoadele din copilaria sa si din adolescent care au ajutat-o sa ajunga adultul de azi.

Ce probleme a avut Delia cu parintii

Delia a mai spus ca a avut probleme cu autoritatea impusa de parinti si ca la varsta de 18 ani a plecat de acasa. Delia a mai facut dezvaluiri si despre modul strict in care a fost crescuta si educate de parintii ei. Acest mod atat de strict a determinat-o pana la urma sa se revolte impotriva lor si sa plece de acasa.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau.” a spus Delia.

Vedeta chiar a facut dezvaluiri despre episodul plecarii de acasa. Acesta a avut loc de fata cu mama ei cu care in prezent are o relatie excelenta. Delia a spus ca si-a facut bagajele si a plecat uitand sa isi ia cel mai important lucru, banii. „Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea.”

Delia a mai vorbit si despre motivele pentru care nu are copii.  Aceasta a marturisit ca si-ar dori o fetita dar ca are un motiv intemeiat pentru care nu s-a decis sa aduca un om pe lume „Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea OK. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate.”

 

 

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns