Stiri de ultima ora Mondene

Celebrul prezentator Ovidiu Cuncea a divortat

Celebrul prezentator Ovidiu Cuncea a divortat la 52 de ani. Sotia acestuia a fost cea care a cerut divortul.

Fostul prezentator a devenit duhovnic si sotia acestuia , Cristina a depus cerea de divort la inceputul acestui an, mai exact in februarie. Abia la sfarsitul lunii iunie a venit sentinta.   “Admite cererea principală și cererea reconvențională modificată. Desface căsătoria părților, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupașcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.”

Ovidiu Cuncea si Cristina Lupascu au impreuna doi copii, o fata in varsta de 20 de ani si un baiat in  varsta de 21 de ani.  Din cate se pare motivul divortului a fost faptul ca fostul prezentator TV, Ovidiu Cuncea a ales calea Domnului.

Cuncea a declarat la Vorbeste lumea cum a ales calea Domnului  „Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni’.

„Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul’, a mai transmis acesta in cadrul celebrei emisiuni.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns