Stiri de ultima ora din Politica

Campanie de promovare de doua milioane de euro

 

USR Bucuresti a publicat pe contul oficial de Facebook faptul ca Gabriela Firea a avut o campanie de promovare de doua milioane de euro.

„Primarul ‘faliment’ dă două milioane de euro din banii publici pentru reclamă! Teoretic pentru Primărie, practic pentru primar. Două instituţii din subordinea municipalităţii au încheiat acorduri cadru pentru campanii de promovare menite să-i convingă pe bucureşteni de realizările ‘măreţe’ din mandatul Gabrielei Firea. Administraţia Spitalelor şi Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic au semnat un acord cadru în valoare de 4,8 şi, respectiv, 3,2 milioane de lei fără TVA. Şi nu este exclus ca modelul să fie urmat şi de alte instituţii sau companii ale municipalităţii” a transmis USR.
USR a mai transmis si faptul ca investigatiile prevazute la RADET si Elcen pentru asigurarea energiei temice in aceasta iarna au fost sistate.

„Între timp, Primăria a tăiat bani de la investiţiile la reţeaua de termoficare, a depăşit termenele promise pentru finalizarea marilor proiecte de infrastructură, a făcut praf managementul traficului şi a tocat sume exorbitante pe companii, statui şi festivaluri” a declarat USR.

Citeste  Guvernul vrea trupe germane permanente pe teritoriul Romaniei

Pe data de 3 septembrie Primaria Capitalei a anuntat ca serviciile de productie, creatie, montaj si difuzare pentru clipul video in care este promovat programul de reducere a riscului seismic a costat 3.2 milioane de lei. In urma acestei campanii 700 de proprietari au cerut detalii despre proceduri.

Pentru ca acest clip sa se realizeze au fost contractate serviciile Companiei Municipale Publicitate si Afisaj. Clipul dureaza 40 de secunde si este difuzat pe sase canale tv de stiri si generaliste. Clipul mai este prezent si in spatiul online dar si pe zece site-uri de stiri.  Perioada de difuzare a acestui clip este cuprinsa in perioada iulie – noiembrie a acestui an a mai precizat PMB.

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste drpciv 2020 numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *