Stiri de ultima ora din Politica

Lasconi, candidata USR la prezidentiale

“Momentul schimbării este acum. Trebuie să terminăm ce am început în decembrie 1989” – a declarat Elena Lasconi, fosta prezentatoare TV, devenita candidata USR la presedintia Romaniei.

Dupa ce a fost aleasa presedinta formatiunii, pe 26 iunie,Lasconi a fost desemnata, prin vot, candidata Uniunii Salvati Romania, in alegerile prezidentiale de anul acesta. Lasconi, in varsta de 51 de ani a fost primar in Campulung Muscel, unde a facut treaba buna. Dar de aici si pana la a deveni presedinta Romaniei, e cale lunga.

Lasconi afirma ca ar vrea sa colaboreze cu PNL si le sugereaza liberalilor sa o sustina in cursa pentru Cotroceni. “Intr-o Românie roșie, condusă de un partid-stat, românii trebuie să-și unească forțele, să salveze democrația din România și să lupte pentru ca țara să aibă un viitor mai bun” – spune noua lidera USR. Isi doreste o colaborare cu PNL, dar nu cu PSD. Ea a facut declaratii taioase la adresa social-democratilor. “Nu am să tac. Refuz să fiu spectator. Nu accept oferta celor trei trandafiri roșii care ascund spinii umilinței, dezbinării, incompetenței, minciunii, hoției și corupției. Nu accept asta. Vin nu ca să conduc un partid, vin să creez o mișcare, să continuăm ce am început în decembrie 1989. Să deschidem cușca în care am fost închiși atâta vreme” – a afirmat fosta prezentatoare TV.

Miriam

Distribuie mai departe
Cele mai bune teste DGPCI numai pe https://chestionareauto.ro/. Ia permisul mai usor invatand de pe acest site!